Brzi test na koronu Brzi test na koronu

Ups, 404!

Tražena stranica nije pronađena.

Posao za njegovatelje u cijeloj Njemačkoj

Jednostavan postupak prijave

3 jednostavna koraka za radni nalog u Njemačkoj! Kontaktirajte nas, izaberi najbolju ponudu i otputuj. Posredujemo njegovateljima s područja cijele Hrvatske.

Spektar zadataka njegovatelja
Potpuna podrška

Kod Hausengel si uvijek pod krilima anđela! Hausengelovi njegovatelji su uvijek „u potpunosti zbrinuti“, čak i u vrijeme korone. Hausengel nudi sveobuhvatnu zdravstvenu zaštitu za svoje njegovatelje. Akutno oboljenje uzrokovana korona virusom je u bilo kojem slučaju obuhvaćeno. S nama ste u ovoj situaciji najbolje osigurani. Vaše zdravlje nam leži na srcu.

Naše usluge
Pomoć pri dolasku i odlasku

Obavljamo sve formalnosti vezane za putovanje. Prije puta naši njegovatelji dobivaju sve dokumente i informacije. Za naše korisnike franšize nudimo besplatnu uslugu prijevoza od mjesta prebivališta do mjesta izvršavanja poslovnog naloga u Njemačkoj. Sve se odvija na tako da se strogo poštuju svi zakonski propisi o mjerama zaštite i higijene.  

Kod Hausengela dobivaš više

Našim njegovateljima nudimo široki spektar usluga, kao npr. besplatna školovanja, usluge prijevoza, refinanciranja troškova tečajeva stranih jezika, privatno zdravstveno i osiguranje od odgovornosti u Njemačkoj, osiguranje od nesreća, porezni obračun, premije za preporuke, podršku osobnog agenta i savjetnika, te još mnogo toga.

Hausengel Akademija