<
Schliessen
Schliessen
headerImages.0.alternative

Ups, 404!

Tražena stranica nije pronađena.

Posao za njegovatelje u cijeloj Njemačkoj

Jednostavan postupak prijave

3 jednostavna koraka za radni nalog u Njemačkoj! Kontaktirajte nas, izaberi najbolju ponudu i otputuj. Posredujemo njegovateljima s područja cijele Hrvatske.

Spektar zadataka njegovatelja
Potpuna podrška

Kod Hausengel si uvijek pod krilima anđela! Hausengelovi njegovatelji su uvijek „u potpunosti zbrinuti“, čak i u vrijeme korone. Hausengel nudi sveobuhvatnu zdravstvenu zaštitu za svoje njegovatelje. Akutno oboljenje uzrokovana korona virusom je u bilo kojem slučaju obuhvaćeno. S nama ste u ovoj situaciji najbolje osigurani. Vaše zdravlje nam leži na srcu.

Naše usluge
Premija za preporuke

Nama možete vjerovati. Uvijek se možemo osloniti jedni na druge, jer za brigu o starijim osobama potrebni su ljudi od povjerenja. Plaćamo 100€ premije za svaku uspješnu preporuku koja zadovoljava kriterije našeg franšiznog sustava! Saznajte koji uvjeti  moraju biti ispunjeni kako bismo vam mogli isplatiti bonus!

Preporuka
Kod Hausengela dobivaš više

Našim njegovateljima nudimo široki spektar usluga, kao npr. besplatna školovanja, refinanciranja troškova tečajeva stranih jezika, privatno zdravstveno i osiguranje od odgovornosti u Njemačkoj, osiguranje od nesreća, porezni obračun, premije za preporuke, podršku osobnog agenta i savjetnika, te još mnogo toga.

Hausengel Akademija