Brzi test na koronu Brzi test na koronu

Ups, 404!

Tražena stranica nije pronađena.

Posao za njegovatelje u cijeloj Njemačkoj

Jednostavan postupak prijave

3 jednostavna koraka za radni nalog u Njemačkoj! Kontaktirajte nas, izaberi najbolju ponudu i otputuj. Posredujemo njegovateljima s područja cijele Hrvatske.

Proces suradnje s Hausengelom
Potpuna podrška

Kod Hausengel si uvijek pod krilima anđela! Hausengelovi njegovatelji su uvijek „u potpunosti zbrinuti“, čak i u vrijeme korone. Hausengel nudi sveobuhvatnu zdravstvenu zaštitu za svoje njegovatelje. Akutno oboljenje uzrokovana korona virusom je u bilo kojem slučaju obuhvaćeno. S nama ste u ovoj situaciji najbolje osigurani. Vaše zdravlje nam leži na srcu.

Naše usluge
Pomoć pri dolasku i odlasku

Obavljamo sve formalnosti vezane za putovanje. Prije puta naši njegovatelji dobivaju sve dokumente i informacije. Pratimo njegovatelje tijekom prvog odlaska, kako bi olakšali prvi susret njegovatelja, obitelji i skrbnika. Sve se odvija na tako da se strogo poštuju svi zakonski propisi o mjerama zaštite i higijene.  

Pripreme za put
Kod Hausengela dobivaš više

Našim njegovateljima nudimo široki spektar usluga, kao npr. školovanja, refinanciranja troškova tečajeva jezika, privatno zdravstveno osiguranje u Njemačkoj, obračun poreza, premije za preporuke, podršku koju im pruža osobni agent, besplatne zaštitne maske, brzo testove na koronu i još mnogo toga.

Hausengel Akademija