Focus-odlikovanje: Hausengel se ubraja među „Najbolje u Njemačkoj“

U okviru neovisne studije „Najbolji u Njemačkoj – najbolji u svakodnevici“ instituta za menadžment i istraživanje gospodarstva (IMFW), Hausengel AG dobila je izuzetno dobre rezultate te se time ubraja u najbolje njegovateljske službe u zemlji. Zu sva uspoređena poduzeća, Hausengel zauzima svoju poziciju među prvih deset u branši te time dokazuje visoki standard kvalitete i visoku razinu orijentiranosti prema klijentima.

 

Razlog za slavlje! Veselimo se odlikovanju „Najbolji u Njemačkoj“!

Studija „Najbolji u Njemačkoj- najbolji u svakodnevici“ realizirana je posredstvom Focus Moneya i Deutschlands Testa kroz IMWF. Studija pokazuje kojim markama i poduzećima Nijemci najviše vjeruju. Utemeljena je na analizi mnoštva internetskih izvora, npr. u obliku ocjena kupaca, recenzije proizvoda ili iskustava koje korisnici dijele unutar internetskih zajednica. Sveukupno je za studiju u obzir uzeto oko 24. 000 marki i poduzeća u pogledu na iskustva njihovih korisnika. Oni, koji su u ovome istraživanju izuzetno dobro pozicionirani su i odlikovani.

Hausengel Holding AG je ocijenjen unutar branše medicine i zdravlja te je skupio veliki broj bodva. Od svih uspoređenih poduzeća, Hausengel zauzima 6. mjesto od sveukupno 18 odlikovanih poduzeća iz područja pomoćnih i njegovateljskih službi. Pod kategroijom posredovanja na području „24-satne njege“, Hausengel zauzima prvo mjesto. Iz vrednovanja glasova klijenata s obzirom na usluge Hausengel poduzetničke grupacije proizlazi konačni broj bodova od 71,8 od ukupno 100. Direktor Hausengel Holding AG-a Simon Wenz: „Zahvaljujemo našim klijentima na njihovom povjerenju i drago nam je zbog pozitivnih vrednovanja. Ona pokazuju da naš moto „u potpunosti zbrinuti“ uzimamo ozbiljno. Fokus stavljamo na umreženu njegu i skrb te smo si od početka za cilj uzeli visoki standard kvalitete. To jedino može proizaći iz dijaloga s našim klijentima i partnerima. Naš prioritet su snažna orijentiranost na klijente, kao primjerice dobra dostupnost i sveobuhvatne informacije koje služe kao brza pomoć pri svakoj fazi njege.“

Obiteljsko poduzeće osnovano je prije ravno 15 godina i od tada nudi široki spektar usluga, a također je povećalo i broj podružnica. Od ambulantne stručne njege na šest lokacija, tzv. „24-satne njege“ u cijeloj Njemačkoj pa sve do savjetovanja o njezi, kao i mnoštvu drugih projekata kao što su npr. Generacijski park u Hausengelovom zavičajnom mjestu Ebsdorfergrund Hausengel sve sjedinjuje pod jednim krovom. „Našim klijentima možemo ponuditi cjelokupnu mrežu usluga iz područja njege i skrbi. Time osiguravamo da ljudi kojima je potrebna njega, kao i njihovi članovi obitelji, dobiju skrb, koju stvarno trebaju. Individualno, kompetentno i plativo.“, kaže Wenz.

Obitelj Wenz, koja je i osnovala agenciju, i sama je stajala pred izazovom na koji način osigurati dostojanstvenu njegu i skrb u poznatom kućnom okruženju. Svoju osobnu priču, iskustva i znanje iz toga vremena žele prenositi i na druge obitelji koje se nalaze u sličnoj situaciji. To je bio kamen temeljac za osnutak poduzeća u 2005. godini. „Odlikovanje je objektivni dokaz o kvaliteti i potvrda da smo na pravome putu. Ne želimo se odmarati na staroj slavi, već gledati u budućnost i zajedno aktivno oblikovati njegovateljsku svakodnevicu. Zalažemo se za to, da visoki standardi koje smo postavili vrijede svugdje.“, dodaje Wenz.

Osnovne informacije o provođenju studije možete pronaći na mrežnoj stranici „Najbolji u Njemačkoj“.

Hausengel novosti
Pogled iza kulisa, najave i događaji
Sve vijesti
Cijepljenje protiv virusa Covid-19

Cijepljenje protiv virusa Covid-19

Od 27. prosinca 2020 je počelo cijepljenje protiv virusa COVID-19 u Hrvatskoj, kao i u drugim zemljama EU. Nacionalni program cijepljenja u Hrvatskoj još nije službeno započeo (osim za medicinsko...

Božićna nagdrada igra

Hrvatski njegovatelji su nagrađeni u našoj božićnoj nagradnoj igri

Od svih hausengelovih primatelja franšize koji su preuzeli radni nalog u periodu od 23. i 31. prosinca smo nagradili 3 osobe. Hvala Vam za Vaš angažman i činjenicu da ste u ovim zahtjevnim vremenima...

Božić 2020 – drukčiji, no ipak slavlje ljubavi

Božić 2020 – drukčiji, no ipak slavlje ljubavi

Stihovi poznate božićne pjesme kažu „U to vrijeme godišta“. Upravo je tako: i ove posebne godine slavimo Badnjak 24.prosinca. No, ono što se sigurno promijenilo je način na koji ga slavimo.  

Vrijeme...