<
Schliessen
Schliessen

Hausengel prima certifikat TOP 100 - Zašto biste trebali raditi samo s najboljima u industriji

Mi, Hausengel tim, presretni smo i ponosni što možemo objaviti da smo nagrađeni prestižnom nagradom TOP 100 za našu izvanrednu inovativnu snagu. Ova prestižna nagrada potvrđuje našu poziciju pionira i lidera u industriji njege i skrbi. Naši njegovatelji također imaju koristi od toga.

Foto: Ranga Yogeshwar osobno čestita Juliane Bohl, članici uprave tvrtke Hausengel, na dodjeli renomirane nagrade TOP 100 certifikata na njemačkom samitu srednjih poduzeća u Augsburgu.

Ranga Yogeshwar osobno čestita Juliane Bohl, članici uprave tvrtke Hausengel, na dodjeli renomirane nagrade TOP 100 certifikata na njemačkom samitu srednjih poduzeća u Augsburgu.

Kao mentor, uvaženi znanstveni novinar 30. put prati natjecanje u inovacijama. U kategoriji "Inovativna klima" mogli smo se uvjeriti impresivnom izvedbom u znanstvenom selekcijskom procesu. Dodjela certifikata TOP 100 iznimno je priznanje i jako smo sretni zbog toga! Naši njegovatelji također imaju koristi jer vjerujemo da bi trebali raditi samo s najboljima u industriji. Zašto? Evo nekoliko uvjerljivih razloga:

Naša inovativna snaga: U Hausengelu su inovacija i napredak glavni prioriteti. Poznati smo po našem vizionarskom načinu razmišljanja i sposobnosti da ostanemo na najvišem stupnju razvoja. Na primjer, trenutno radimo na novom CRM sustavu. Ovaj tehnološki razvoj omogućuje nam da svojim njegovateljima ponudimo optimalno radno okruženje. Svoje preferencije i sposobnosti pohranjujete u profil, a kada se pojavi potreba za vašim kvalifikacijama, automatski se usklađuje/spaja radni nalog s vama. To omogućuje učinkovitu i transparentnu organizaciju zadataka, kako biste vi kao njegovatelj mogli optimalno planirati svoje radno vrijeme.

Sveobuhvatna podrška: s nama ste Vi u fokusu. Kao njegovatelj, dobit ćete sveobuhvatnu podršku u svim aspektima svog rada. Ne brinemo samo o planiranju i organizaciji vaših zadataka, već vam nudimo i širok raspon mogućnosti za daljnje usavršavanje i profesionalni razvoj. Osim toga, također stojimo uz vas emocionalno i društveno jer znamo da snažna zajednica koja vas podržava čini veliku razliku.

Pravna i socijalna ravnoteža: Naša suradnja temelji se na socijalnoj i pravnoj ravnoteži. Ozbiljno shvaćamo interese i potrebe naših njegovatelja i trudimo se napraviti sve kako bi se s njima postupalo pravedno i da budu potpuno zaštićeni. Zato smo predani usklađenosti s DIN SPEC 33454, standardom koji definira jasne smjernice za zajednički rad njegovatelja i ustanova za njegu i skrb. Zajedničkim radom stvaramo atmosferu povjerenja, otvorenosti i međusobnog poštovanja.

Dobivanje nagrade/certifikata TOP 100 potvrda je našeg truda i poticaj da nastavimo davati sve od sebe. Potičemo njegovatelje da rade samo s najboljim i najinovativnijim tvrtkama u industriji. Naša nagrada TOP 100 certifikata potvrđuje našu poziciju pionira i vodeće tvrtke u industriji njege i skrbi. Radeći s nama, njegovatelji imaju koristi od snažnog umrežavanja, sveobuhvatne podrške i okruženja pogodnog za inovacije i rast.