<
Schliessen
Schliessen

Hausengel udvostručuje bonus za preporuku: profitirajte dvostruko i činite dobro!

Jeste li znali da Hausengel udvostručuje bonus za preporuku? To znači da Vaša preporuka sada vrijedi dvostruko više! Uživajte u 200 € za svaku uspješnu preporuku. Ako ste već radili s nama, onda znate za naše usluge i mnoge prednosti koje Vam Hausengel franšizni sustav nudi, kao što su:

  • Unosne radne naloge u Njemačkoj
  • Atraktivane prihode
  • Legalan rad i sigurni ugovori
  • Podrška 24/7
  • Obavljanje svih formalnosti

Naš savjet: Ako ste već bili zadovoljni s nama, toplo nas preporučite. Podijelite svoje pozitivno iskustvo s dobrim prijateljema koji također imaju hrabrosti i volje raditi kao njegovatelj u Njemačkoj. Vrijedno je toga! Ne činite uslugu samo sebi, već i onima koje poznajete. Vaše povjerenje nam puno znači.

Ovdje pročitajte dojmove Hausengel njegovatelja i saznajte zašto bi preporučili suradnju s Hausengelom u bilo kojem trenutku. Maria, jedna od naših zadovoljnih njegovateljica, kaže: “Preporučila sam Hausengel svojoj susjedi. Kao i ja, relativno je neovisna - djeca su već odrasla. Ono što jako cijenim kod Hausengela je to što mogu slobodno odlučiti kada i koliko često ću ići u Njemačku i koliko želim zaraditi. Suradnja je pouzdana - netko je uvijek dostupan, a Hausengel je dobro organiziran. Preporučila bih tvrtku i bez bonusa - ali naravno, ovako je posebno sjajno! Iskoristit ću tih 200 € da si kupim nešto lijepo u dogledno vrijeme.”

Ako ste kao Maria bili zadovoljni s nama, preporučite nas i zahvalit ćemo Vam se s 200 €. Sve uvjete možete pronaći ovdje: Na obrazac za preporuku.