<
Schliessen
Schliessen

Ljeto puno mogućnosti: zašto se posao njegovatelja isplati upravo sada

Dok mnogi tijekom ljetnih mjeseci odlaze na godišnji odmor, vi imate priliku pametno iskoristiti ovo vrijeme i značajno povećati svoj budžet. Sada je idealno vrijeme za rad s Hausengelom. Naši njegovatelji srce su naše misije i želimo vam pokazati zašto je ljetni angažman posebno isplativ.

Fleksibilni radni nalozi – vi odlučujete

U Hausengelu veliku važnost pridajemo poštovanju i samoodređenju. Kao neovisni njegovatelj, imate slobodu odlučiti o dužini trajanja  radnog naloga . Bilo da želite samo uskočiti na nekoliko tjedana ili raditi nekoliko mjeseci – imamo pravi radni nalog za vas. Ova fleksibilnost omogućuje optimalnu prilagodbu vašeg rada osobnim potrebama i financijskom planiranju. Upamtite: potražnja za podrškom posebno je velika ljeti. Imate slobodan izbor i mnoštvo mogućih radnih naloga. Iskoristite ovu pogodnost i osigurajte si unosne radne naloge ljeti!

Ljetna nagradna igra: osvojite sjajne novčane nagrade

Kako bismo ljeto učinili još privlačnijim, pokrenuli smo i ekskluzivni ljetnu nagradnu igru. Svi njegovatelji koji prihvate radni nalog između 1. lipnja i 31. kolovoza 2024. imaju priliku osvojiti sjajne novčane nagrade. To znači da kući može ponijeti dodatnih 150 €! Ovo je naš poseban način da vam se zahvalimo na vašoj volji i angažmanu tijekom ljetnih mjeseci. Zamislite ne samo solidnu zaradu, već i mogućnost dobivanja dodatnog financijskog bonusa putem nagradne igre. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da svoje ljeto učinite nezaboravnim.

 

Sustav nagrađivanja nagrađuje Vašu lojalnost

Osim toga, svaka Hausengel njegovateljica\njegovatelj  je nagrađen za svoju vjernost – jer znamo da je njihov posao zahtjevan i vrijedan. Kada počnete suradnju s nama, automatski ćete biti uključeni u naš sustav nagrađivanja. To znaci:  

180 dana u godini:Ako radite 180 dana u godini kao Hausengel njegovatelj, dobit ćete bonus od 50 €.

250 dana u godini: Ako radite 250 dana u istoj godini, dobit ćete dodatnih 80 € uz 50 €.

Najbolji dio? Ne morate brinuti ni o čemu - automatski brojimo vaše radne dane kako biste se mogli u potpunosti usredotočiti na svoje brige. Što prije počnete, brže ćete biti nagrađeni. Iskoristite ovu priliku i počnite sada!

Ihr Vaša angažman i predanost zaslužuju priznanje i pravednu naknadu. Uz brojne pogodnosti koje vam nudi Hausengel i dodatne mogućnosti u ljetnim mjesecima, sada je savršeno vrijeme da počnete svoju angažman kao njegovatelj. Radujemo se što ćemo vam poželjeti dobrodošlicu u našu obitelj Hausengel i zajedno stvoriti uspješno ljeto.