<
Schliessen
Schliessen

Moja uspješna karijera kao njegovateljica u Njemačkoj

Raditi kao njegovatelj nije lako i često se nailazi na niz izazova. Zahtijeva odnos, pažnju i puno strpljenja prema osobi o kojoj se brinete. Maria Marinova, iskusna njegovateljica, pričala nam je o svom radu u Njemačkoj.

Moja uspješna karijera kao njegovateljica u Njemačkoj

Prije nekoliko godina, kada je gospođa Marinova tražila novi posao, naišla je na Hausengel: „Za Hausengel sam saznala od svoje majke koja godinama radi s Hausengelom i bila je jako zadovoljna suradnjom.“

Već ima iskustva u brizi i njezi za svoje bližnje, što joj je neophodno za posao njegovateljice. Problem je bio što nije baš dobro govorila njemački. Za neometanu komunikaciju s osobom kojoj je potrebna njega potrebno je znanje njemačkog jezika. Ipak, odlučila je kontaktirati Hausengel i prijaviti se za rad kao njegovateljica u Njemačkoj. Tko se usuđuje, pobjeđuje! Hausengel savjetnici vodili su je kroz cijeli proces prijave.

Maria se prisjeća: “Nakon razgovora u Hausengelu, primila sam ugovornu dokumentaciju i ubrzo nakon toga otputovala na svoj prvi radni zadatak u Njemačku. To je bila moja prilika!"

I tako je stigla u Njemačku. Dolaskom na lice mjesta pokazalo se da su sve brige i strahovi bili nepotrebni. Obitelj je bila vrlo ljubazna i prijateljski nastrojena i pružila joj je vrlo toplu i gostoljubivu dobrodošlicu. Tako je započela njezina nova uspješna karijera njegovateljice u Njemačkoj.

“Iskustva koja sam stekla su neprocjenjiva. Jako sam zahvalna Hausengelu na dobroj suradnji i prilici da budem dio velike Hausengel obitelji. Baš kao što se ja brinem o svim svojim štićenicima, savjetnici Hausengela se brinu o meni. Volim ljude, posao i brigu."

Rad s Hausengelom za znači:

  • Mogućnost legalnog zaposlenja u Njemačkoj                              
  • Preuzimanje svih formalnosti od strane Hausengela: registracija obrta, obračun poreza
  • Besplatna obuka
  • Paketi osiguranja u Njemačkoj
  • Podrška kvalificiranih savjetnika i njihova dostupnost 24/7
  • Sloboda izbora i neovisnost
  • Dobar potencijal zarade (do 2.000 € mjesečno neto)

Ako želite postati njegovatelji u Njemačkoj, kontaktirajte Hausengel. Rado ćemo s Vama razmotriti sve mogućnosti, uvjete suradnje i Vaša očekivanja. Savjetovanje ne košta ništa! Hausengel savjetnike možete kontaktirati telefonom (+385 31 303 141), e-mailom ili putem naše kontakt forme.