Moja uspješna karijera kao njegovateljica u Njemačkoj

Raditi kao njegovatelj nije lako i često se nailazi na niz izazova. Zahtijeva odnos, pažnju i puno strpljenja prema osobi o kojoj se brinete. Maria Marinova, iskusna njegovateljica, pričala nam je o svom radu u Njemačkoj.

Moja uspješna karijera kao njegovateljica u Njemačkoj

Prije nekoliko godina, kada je gospođa Marinova tražila novi posao, naišla je na Hausengel: „Za Hausengel sam saznala od svoje majke koja godinama radi s Hausengelom i bila je jako zadovoljna suradnjom.“

Već ima iskustva u brizi i njezi za svoje bližnje, što joj je neophodno za posao njegovateljice. Problem je bio što nije baš dobro govorila njemački. Za neometanu komunikaciju s osobom kojoj je potrebna njega potrebno je znanje njemačkog jezika. Ipak, odlučila je kontaktirati Hausengel i prijaviti se za rad kao njegovateljica u Njemačkoj. Tko se usuđuje, pobjeđuje! Hausengel savjetnici vodili su je kroz cijeli proces prijave.

Maria se prisjeća: “Nakon razgovora u Hausengelu, primila sam ugovornu dokumentaciju i ubrzo nakon toga otputovala na svoj prvi radni zadatak u Njemačku. To je bila moja prilika!"

I tako je stigla u Njemačku. Dolaskom na lice mjesta pokazalo se da su sve brige i strahovi bili nepotrebni. Obitelj je bila vrlo ljubazna i prijateljski nastrojena i pružila joj je vrlo toplu i gostoljubivu dobrodošlicu. Tako je započela njezina nova uspješna karijera njegovateljice u Njemačkoj.

“Iskustva koja sam stekla su neprocjenjiva. Jako sam zahvalna Hausengelu na dobroj suradnji i prilici da budem dio velike Hausengel obitelji. Baš kao što se ja brinem o svim svojim štićenicima, savjetnici Hausengela se brinu o meni. Volim ljude, posao i brigu."

Rad s Hausengelom za znači:

  • Mogućnost legalnog zaposlenja u Njemačkoj                              
  • Preuzimanje svih formalnosti od strane Hausengela: registracija obrta, obračun poreza
  • Besplatna obuka
  • Paketi osiguranja u Njemačkoj
  • Podrška kvalificiranih savjetnika i njihova dostupnost 24/7
  • Sloboda izbora i neovisnost
  • Dobar potencijal zarade (do 2.000 € mjesečno neto)

Ako želite postati njegovatelji u Njemačkoj, kontaktirajte Hausengel. Rado ćemo s Vama razmotriti sve mogućnosti, uvjete suradnje i Vaša očekivanja. Savjetovanje ne košta ništa! Hausengel savjetnike možete kontaktirati telefonom (+385 31 303 141), e-mailom ili putem naše kontakt forme.

Hausengel novosti
Pogled iza kulisa, najave i događaji
Sve vijesti

Svjetski dan bez duhana

Svjetski dan bez duhana ustanovljen je 31. svibnja 1987. od strane SZO (Svjetska zdravstvena organizacija). Od tada se ovaj dan koristi za podizanje svijesti o štetnosti pušenja. Inicijativa za…

Svjetski MS dan

Svjetski dan MS-a obilježava se 30. svibnja 2023. Ovom inicijativom nastoji se podići svijest o multiploj sklerozi i 2,8 milijuna ljudi u svijetu koji imaju MS. U Njemačkoj se aktivno radi na…

Ljetna nagradna igra za njegovatelje

Igrajte i Vi! Ljeto nam uskoro dolazi. Pripremili smo još jednu nagradnu igru posebno za korisnike Hausengel franšize. Svi njegovatelji koji prihvate radni nalog tijekom ljeta mogu osvojiti novčane…