Pobjednik božićne nagradne igre za njegovatelje

Naši korisnici franšize, koji su imali radni nalog u Njemačkoj između 23. i 31. prosinca 2021., sudjelovali su u našoj Hausengel božićnoj nagradnoj igri i tako imali priliku osvojiti jednu od novčanih nagrada od 100 do 400 €. Rezultati su poznati! Sretni dobitnici su:

  • Gospođa Leonarda Flisik 400 €
  • Gospođa Anka Masek 300 €
  • Gospođa Nina Jarmalaviciene 200 €
  • Gospođa Katalin Ibolya Varga 100 €

Čestitamo pobjednicima i zahvaljujemo svim njegovateljima koji su prihvatili radni nalog tijekom božićnog razdoblja. Označite našu fan stranicu klikom na "Like" kako ne biste propustili daljnja natjecanja s kvalitetnim nagradama!

Pobjednik božićne nagradne igre za njegovatelje
Hausengel novosti
Pogled iza kulisa, najave i događaji
Sve vijesti

Važne informacije o radu ureda Hausengel

Drage njegovateljice, dragi njegovatelji! 

Hrvatska je od 24. listopada 2021. ponovno na popisu zemalja s povećanim rizikom od zaraze koronavirusom, koji je objavio njemački Institut Robert Koch....

Božićna nagradna igra za njegovatelje

Božićno vrijeme bliži nam se velikim koracima.  Svake godine veselimo se Božiću. U ovo posebno vrijeme pripremili smo nagradnu igru za naše primatelje franšize. Uvjeti sudjelovanja su super...

Hausengel nagradna

1. listopada 2020. započinje naša Hausengel nagradna igra za preporuke. To znači, da možete ostvariti veću dobit ako Hausengel preporučite u vremenu od 1. listopada 2021. do 28. veljače 2022.!