<
Schliessen
Schliessen

Stručno savjetovanje za Hausengel njegovatelje

Korisnici Hausengel franšize mogu imati koristi od stručnih savjeta. Posao njegovatelja obavljaju ljudi s različitim iskustvima. Njegovatelji koji rade u Njemačkoj mogu se susresti s mnogim neočekivanim situacijama na svom radnom mjestu u kojima se moraju brzo adaptirati i snaći. Često nema nikoga tko bi im mogao pružiti stručne savjete kako najbolje postupiti u problematičnoj situaciji, tim više što je ponekad potrebna baš stručna pomoć. I iskusni njegovatelji također mogu zahtijevati pomoć u određenim situacijama.

Međutim, korisnici Hausengel franšize koji su dobro zbrinuti nemaju se čega bojati. Za sva problematična pitanja dobivaju direktnu stručnu podršku. Telefonske savjete daju medicinski kvalificirani njegovatelji i djelatnici njemačke službe za njegu i skrb. Savjeti su namijenjeni njegovateljima koji žele dobiti odgovore na pitanja o skrbi i njezi tijekom svog angažmana u Njemačkoj i nisu samo u obliku medicinskih savjeta, već ih konkretno provode kvalificirane osobe s odgovarajućom obukom i iskustvom. Naši savjetnici besplatno nude svoje znanje i pomažu u rješavanju problema koji nastanu tijekom radnih obaveza. Bez obzira radi li se o problemu sa štićenikom ili nekoj drugoj neočekivanoj situaciji, tu smo za Vas.

Kako to funkcionira? Svaki njegovatelj ima svog osobnog savjetnika, koji je uvijek njihov prvi kontakt u Hausengelu. Oni bi trebali biti prvo mjesto na koje biste se trebali javiti ako imate bilo kakvih pitanja. Izravan kontakt sa svim našim savjetnicima možete pronaći na našoj web stranici. Savjeti su mogući tijekom našeg radnog vremena, odnosno od ponedjeljka do petka od 8.30 do 17.30 sati. Upiti zaprimljeni izvan tog vremena i vikendom bit će obrađeni što je brže moguće sljedeći radni dan. Uvijek smo tu za naše njegovatelje, kad god nas trebaju.