<
Schliessen
Schliessen

Tražite ljetni posao? Hausengel nudi unosne mogućnosti za njegovatelje

Rad kao njegovatelj u Njemačkoj tijekom ljetnih odmora ne samo da nudi fleksibilnu opciju za dodatni prihod i uzbudljiva iskustva tijekom ljeta, već također omogućuje kratkoročnu ili privremenu priliku za posao. Hausengel, kao vodeća tvrtka u ovom području, podržava njegovatelje iz istočne Europe u dogovaranju unosnih poslova u Njemačkoj.

Posao njegovatelja starijih osoba u Njemačkoj preko praznika nudi širok raspon izvrsnih klijenata, budući da mnoge starije osobe trebaju brigu i podršku tijekom sezone praznika i odmora. Bilo da želite raditi kraće ili duže, postoji mnogo načina da dogovorite unosan posao. Hausengel, kao partner od povjerenja, brine o svim organizacijskim pitanjima i brine da vi kao njegovatelj dobijete uvjete koje vama odgovaraju. Mladi su također srdačno pozvani da iskoriste ovu jedinstvenu priliku. Posao njegovatelja starijih osoba preko praznika omogućuje vam stjecanje dragocjenog iskustva, razvoj komunikacijskih vještina i dublje razumijevanje potreba starijih osoba. Hausengel vam nudi priliku da steknete  iskustvo u ovom području i podržava vas u postizanju vaših profesionalnih i osobnih ciljeva. Hausengel nudi dodatnu podršku za tečajeve jezika kako biste poboljšali svoje znanje njemačkog jezika i pristup internoj stručnoj obuci za kućnu njegu kako biste dodatno razvili svoje vještine.

Kao Hausengel njegovatelja, vidimo vas kao ravnopravnog partnera i nastojimo vam stvoriti ugodno okruženje za rad i djelovanje. Mi se brinemo za sve formalnosti i birokraciju kako biste se mogli usredotočiti samo na svoj posao. Osim toga, osobni savjetnik dostupan je 24/7 kako bi vam pomogao s bilo kakvim pitanjima ili nedoumicama.

Ako tražite unosno zaposlenje tijekom sezone godišnjih odmora gdje možete sami odlučiti kada i koliko dugo želite raditi, posao njegovatelja starijih osoba u Njemačkoj s Hausengelom idealan je izbor. Iskoristite ovu priliku da ostvarite svoje financijske ciljeve i steknete dragocjeno iskustvo. Ne oklijevajte i uđite u svijet skrbi i njege za starije osobe!