Treći put zaredom: Focus ponovno odaje priznanje Hausengelu

Dobar, bolji, najbolji - Hausengel je treći put dobio nagradu „Deutschlands Beste“ ("Najbolji njemački") koju dodjeljuje Focus-Money. Među 20.000 ocijenjenih tvrtki, obiteljska tvrtka ponovno se ističe zahvaljujući brojnim pozitivnim ocjenama klijenata.

Svaka pojedinačna dobra ocjena ili preporuka Hausengel usluga je vrijedna, a ovo priznanje je potpuni vrhunac: Hausengel je treću godinu zaredom dobio certifikat ili tzv. pečat na području testiranja za "Najbolje usluge za njegu i pomoć u Njemačkoj". Kao i prethodne godine, zahvalni smo na svim pozitivnim i konstruktivnim kritikama koje su omogućile ovo posebno postignuće. „Treći put zaredom“, kaže predsjednik uprave Simon Wenz, ponosan na nagradu. „Vrlo smo zadovoljni ponovnim osvajanjem ove nagrade jedne neovisne studije i to nas samo potvrđuje u svakodnevnom radu.“

Dok tražilice kao što su Google i sl. mapiraju cijeli niz pružatelja i opcija, postaje sve teže otkriti koji je pružatelj usluga zapravo najbolji. Studije i nagrade stoga pomažu u orijentaciji. Također i ove godine je Institut za menadžment i ekonomska istraživanja (IMWF) u ime Deutschland Testa i poslovnog časopisa Focus-Money, analizirao njemačko tržište.

Studija pokazuje kojim tvrtkama Nijemci najviše vjeruju. U tu svrhu ispitano je oko 20.000 brendova i tvrtki koristeći metode „društvenog saslušanja“. Mišljenja kupaca iz brojnih izvora na internetu bilježe se u bazu podataka te obrađuju. Nagrađene su sve one tvrtke koje su bile posebno uspješne u ovom najvećem istraživanju ocjena kupaca ili klijenata, a jedna od njih je Hausengel.

Ali što kupci posebno cijene kod Hausengela?

1. Preko 17 godina iskustva. Tvrtka je osnovana 2005. godine iz vlastite obiteljske prošlosti i potrebe. Dakle, 17 godina stručnosti u njezi. Iz toga se razvila empatija, svijest o kvaliteti i širok raspon svakodnevnih usluga.

2. Kvalificirane njegovateljice i njegovatelji. 14.000 njegovatelja iz istočne Europe nalazi se u Hausengel bazi. Tvrtka sama zapošljava njegovatelje i pažljivo ih priprema za njihov angažman u Njemačkoj. Njegovatelji na Hausengel akademiji, koju je odobrila država, imaju priliku naučiti više o skrbi i njezi.

3. Individualna pomoć. Osposobljeni i educirani savjetnici i širok raspon dodatnih usluga nude individualnu podršku ovisno o osobnim preferencijama.

 

„Umrežavanje i razmjena s našim klijentima i partnerima temelj su našeg daljnjeg razvoja i visokih standarda kvalitete koje si svakodnevno postavljamo. Naš princip „sveobuhvatna briga“ shvaćamo doslovno. Dobra dostupnost, sveobuhvatan raspon savjeta i brza pomoć temeljena na potrebama u svakoj situaciji njege i skrbi, kod nas se podrazumijevaju", kaže Wenz.

 

Više informacija o aktualnoj nagradi dostupno je (od kolovoza) ovdje: www.deutschlandtest.de/diebesten/

Hausengel novosti
Pogled iza kulisa, najave i događaji
Sve vijesti

Svjetski dan bez duhana

Svjetski dan bez duhana ustanovljen je 31. svibnja 1987. od strane SZO (Svjetska zdravstvena organizacija). Od tada se ovaj dan koristi za podizanje svijesti o štetnosti pušenja. Inicijativa za…

Svjetski MS dan

Svjetski dan MS-a obilježava se 30. svibnja 2023. Ovom inicijativom nastoji se podići svijest o multiploj sklerozi i 2,8 milijuna ljudi u svijetu koji imaju MS. U Njemačkoj se aktivno radi na…

Ljetna nagradna igra za njegovatelje

Igrajte i Vi! Ljeto nam uskoro dolazi. Pripremili smo još jednu nagradnu igru posebno za korisnike Hausengel franšize. Svi njegovatelji koji prihvate radni nalog tijekom ljeta mogu osvojiti novčane…