» U potpunosti zbrinuti « Hausengel započinje novom uslugom prijevoza za primatelje franšize

Više od 16 godina Hausengel se zalaže za najvišu kvalitetu, potpunu pravnu sigurnost i transparentnost. Ukoliko želite raditi kao njegovatelj, Vaš smo partner u posredovanju za ozbiljne i unosne poslove u Njemačkoj. Vaša udobnost i sigurnost naš su glavni prioritet. Kao dio ugovora o franšizi, željeli bismo Vam ponuditi ovu dodatnu uslugu koja će Vam olakšati mnoge stvari. Našom kompletnom uslugom prijevoza, umjesto vas preuzimamo složenu organizaciju putovanja izravno od Vašeg doma do odredišne adrese u Njemačkoj. Već od srpnja možete ovu uslugu povoljno koristiti. Hausengel plaća troškove prijevoza, a Vi se možete opustiti i koncentrirati na najvažnije.

Naše usluge i prednosti za Vas ukratko:

  • Sveobuhvatna podrška i organizacija putovanja - Organiziramo cijelo vaše putovanje i plaćamo kartu. Više ne morate brinuti o financiranju i dugotrajnom planiranju!
  • Pokupit ćemo Vas na navedenoj adresi i osigurati nesmetan transfer do Vašeg odredišta - vrlo udobno!
  • Osiguravamo sigurne uvjete putovanja uz najviše sigurnosne mjere (redovita dezinfekcija autobusa, osiguranje maski i higijenskih proizvoda).
  • Nudimo udobnu vožnju modernim vozilom s pouzdanim vozačem i pouzdanim suputnicima.
  • Jamčimo uslužnost vozača koji je u stalnom kontaktu s Hausengelovim koordinatorima tijekom putovanja, te pomoć oko prijevoza prtljage.
  • Kod promjene njegovatelja u Njemačkoj, organiziramo putovanja na način da njegovateljima ostaje na raspolaganju oko 6 sati za primopredaju - dolazak bez stresa na prvi radni dan.
  • Svaki korisnik franšize koji upotrebljava našu uslugu prijevoza i prijevozničke tvrtke, dobiva podatke koji potvrđuju dan i vrijeme polaska s određene adrese.
  • Za svakog putnika pripremit ćemo lijep i sladak dar!

Uvedeni su i fiksni dani putovanja:

Hrvatska -> Njemačka: utorak, četvrtak

Njemačka -> Hrvatska: srijeda, petak

Putovanja organizira isključivo prijevoznička tvrtka, trenutno je to tvrtka Lumi obrt za prijevoz (Srbije - MK_RENT OOD). Ovu uslugu nudimo svim korisnicima naše franšize iz Poljske, Rumunjske, Hrvatske, Srbije, Mađarske i Litve. Međutim, kao korisnik Hausengel franšize, imate mogućnost izbora želite li koristiti ovu uslugu prijevoza ili ne. Ako odaberete drugu vrstu prijevoza, putovanje ćete morati sami planirati i platiti. U tom slučaju korisniku franšize, od strane klijenta, bit će nadoknađeni troškovi putovanja kao i prije - 4 tjedna od početka trajanja ugovora.

Preporučujemo sigurno i opušteno putovanje uz Hausengel uslugu prijevoza, te se veselimo što ćemo sve ostalo organizirati za Vas. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno se u bilo kojem trenutku obratite osobnom savjetniku Hausengela.

Hausengel novosti
Pogled iza kulisa, najave i događaji
Sve vijesti

Hausengel nagradna

1. listopada 2020. započinje naša Hausengel nagradna igra za preporuke. To znači, da možete ostvariti veću dobit ako Hausengel preporučite u vremenu od 1. listopada 2021. do 28. veljače 2022.!

21. rujna - Svjetski dan borbe protiv Alzheimera

21. rujna je Svjetski dan borbe protiv Alzheimerove bolesti. Pokrenut je 1994. godine i obilježava se u 60 zemalja. Tako je rujan postao mjesec u kojem se diljem svijeta provode različite aktivnosti...

Važnost njegovateljstva

Starijima je potrebno pružiti kompletnu skrb koja je različita individualno; bilo dnevnu, poludnevnu, noćnu ili potpunu. Pri odabiru pružatelja kućne njege, njegovateljice ili njegovatelja, obiteljima...