<
Schliessen
Schliessen

Veselo božićno iznenađenje za Hausengel njegovatelje: Osvojite 300 € u božićnoj nagradnoj igri!

Vrijeme blagdana je pred vratima i mi u Hausengelu želimo nagraditi naše vrijedne njegovatelje. Zato smo pripremili ekskluzivnu božićnu nagradnu igru kako bismo vam pružili priliku da novu godinu započnete s dodatnim razlogom za zadovoljstvo! A koji je bolji način za to nego osvojiti 300 €?

Želimo da sav naporan rad i predanost koju ste uložili u svoj njegovateljski rad budu prepoznati. Božićna nagradna igra je naš način da vam kažemo "hvala" i zahvalimo na vašem kontinuiranom radu.

Sve što trebate učiniti da biste sudjelovali u nagradnoj igri je prihvatiti radni nalog u Njemačkoj između 23. prosinca 2023. i 1. siječnja 2024. i biti spremni poslati nam fotografiju ili video za društvene medije s malom referencom. Čim ispunite ovaj uvjet, automatski ćete biti uključeni u izvlačenje.

Osam sretnih dobitnika iznosa od 300 € bit će izvučeno 9. siječnja 2024. Objava dobitnika će se izvršiti na društvenim mrežama i izravno telefonom. Bilo bi nam jako drago da od vas dobijemo kratki video/fotografiju s kratkom referencom!

Stoga ne propustite priliku osvojiti dodatan iznos na početku godine!

Ne zaboravite: uz mogući dobitak od 300 €, dobit ćete dodatnih 300 € kao blagdanski bonus. Svi njegovatelji koji su u radnom nalogu od Badnjaka (24. prosinca 2023.) do drugog dana Božića (26. prosinca 2023.) i od Silvestrova (31. prosinca 2023.) do Nove godine (1. siječnja 2024.) imaju priliku izabrati posebno unosne radne naloge. Budući da su potrebe za njegovateljima u Njemačkoj također velike tijekom praznika, a zahvalnost za vašu posebnu predanost i naporan rad naglašena je dodatnim blagdanskim bonusom, možete očekivati ​​posebne dodatke od 150 € za Silvestrovo i Božić, dakle 300 € ukupno.

Što biste učinili s dodatnih 600 € u novoj godini? Ne propustite priliku i saznajte!

Svim sudionicima želimo puno sreće i sretan Božić pun topline i radosti!