<
Schliessen
Schliessen

Zaradite više novca i priznanja: Naš novi sustav nagrađivanja

Rad s Hausengelom uvijek je bio više od običnog posla, to je partnerstvo koje karakteriziraju povjerenje i uvažavanje. S našim korisnicima franšize blisko surađujemo od 2005. godine i naša predanost poštenoj i vrijednoj suradnji ostaje neprekinuta. Sada Vam želimo predstaviti inovaciju koja će još više nagraditi Vaš trud i zalaganje: Naš potpuno novi sustav nagrađivanja koji stupa na snagu 1. siječnja 2024.

Zaradite više uz Hausengel sustav nagrađivanja

Ponosni smo što je Hausengel nekoliko puta prepoznat kao najbolja agencija za zapošljavanje u Njemačkoj, a to također dugujemo našim predanim njegovateljima koji svaki dan obavljaju izvanredan posao.

Od 2024. ćemo Vašu predanost i ustrajnost nagraditi velikodušnim sustavom nagrađivanja. Želimo osigurati da Vaš trud ne bude samo ispunjenje, već i financijski isplativ.

Njegovatelji koji rade ukupno 180 dana u radnom nalogu u 2024. godini dobit će bonus od 50 eura. I to nije sve, ako budete s Hausengelom 250 dana u radnom nalogu u istoj godini, dobit ćete dodatnih 80 € uz 50 €.

Ovakav zbroj se automatski bilježi u našem sustavu, tako da se možete koncentrirati na svoje brige dok mi pazimo na Vaše bonuse.

Zašto se partnerstvo s Hausengelom isplati

Naš sustav nagrađivanja samo je dodatni dokaz koliko nam je stalo do naših njegovatelja. Vjerujemo da je uvažavanje ključ uspješne suradnje. Rad s nama donosi mnoge druge prednosti:

- Unosni radni nalozi u Njemačkoj: Nudimo Vam širok izbor radnih naloga koji odgovaraju Vašim vještinama i interesima.

- Potencijal za atraktivanu zaradu: S do 2000 € neto mjesečno, nudimo Vam financijsku sigurnost i priznanje za Vaš rad – plus bonuse!

- Legalan rad i jasni ugovori: S nama radite u pravno sigurnom okruženju s jasnim ugovorima i poštenim uvjetima.

- Sveobuhvatno osiguranje: Vaša nam je sigurnost važna. Zato brinemo o sveobuhvatnom osiguranju.

- Kontakt osoba na Vašem materinjem jeziku: U hitnim slučajevima dostupni smo 24/7 da Vam pomognemo na Vašem materinjem jeziku.

- Mogućnosti daljnjeg usavršavanja: Naša podrška nadilazi posao, uz daljnje usavršavanje od tečajeva jezika do tečajeva za njegovatelje.

- Obavljanje svih formalnosti: Mi se brinemo za sve organizacijske stvari, od Vašeg dolaska do naplate.

- Provjerene radne naloge i sigurni ugovori: Dodjeljujemo samo radne naloge koji zadovoljavaju naše visoke standarde i nudimo čvrste ugovore za stabilnu profesionalnu osnovu.

U Hausengelu cijenimo Vaš naporan rad, a novi sustav nagrađivanja je naš način da Vam se zahvalimo za Vaš naporan rad. Vi niste samo važan dio naše Hausengel obitelji, već i ključna komponenta naše misije pružanja visokokvalitetne njege i skrbi u Njemačkoj.