<
Schliessen
Schliessen

Kod Hausengela me najviše iznenadila otvorenost

Stefan Szablewski

Stefan Szablewski

Nakon tri godine poslom uvjetovanih putovanja, života iz kofera i spavanja po hotelima poželio sam posao u blizini svoga prebivališta. Tražio sam dakle napeti posao, koji bi odgovara mojim očekivanjima – zahvaljujući Hausengelu sam ga i pronašao!

Ono što me najviše iznenadilo kod Hausengela? Otvorenost! Ne samo u pogledu na internacionalnu strukturu – Hausengel je poduzeće s podružnicama u sedam europskih zemalja – već i u pogledu moje starosti. Jer za mnoge sam već u godinama u kojima bih mogao biti u prijevremenoj mirovini. Ova otvorenost i spremnost Hausenegela da me zaposli unatoč mojoj starosti, jednako kao i fantastičan prijem kojeg sam imao u očigledno mlađem timu me oduševio.

Prijateljska radna atmosfera kao i jasno definirana područja posla i obaveza su me dovela do toga da mogu reći da rado idem na posao. Kroz svoj rad za Hausenegel dajem mali doprinos pomoći koju pružamo starijima i onima kojima je potrebna skrb, što mi je izuzetno važno.

Kada sam počela raditi za Hausengel se sve promijenilo

Marta Janiak
Može li posao biti intenzivan, napet, ali istovremeno smislen i motivirajuć? Može li zauzeti veći dio dana, ali svejedno ostaviti dovoljno prostora za privatni život? Mora li posao izričito označavati obavljanje postavljenih zadataka ili može pridonositi da radni dan oblikujemo i ispunimo samodisciplinom, odgovornošću, savjesnošću i vlastitom osobnosti? I još kao posljednje – može i posao pričinjavati sreću i zadovoljstvo? Nikada prije nisam na sva ova pitanja mogla odgovoriti s „da“. Sve se promijenilo kada sam pronašla posao kod Hausengela.

Ono što me oduševilo na početku naše suradnje, nastavilo me svaki dan iznova oduševljavati!

Marzena Tylman
Radim u telefonskoj centrali Hausengela. Da budem iskrena, to nikada nije bio posao o kojemu sam sanjala. No što ga duže radim, postaje mi jasnije da ovaj posao nikada ne bih zamijenila s nekim drugim. Svaki dan čujem koliko su obitelji i naši njegovatelji zahvalni na podršci koju im pružamo. To je za mene dokaz da naš rad ima smisao. Te riječi hvale su kompliment, ali ujedno i izazov. Ni pod kojim slučajem ne smijemo razočarati ljude koji nam daju svoje povjerenje.

Hausengel je za mene spremnost pomoći drugima

Magdalena Gärtner
Moja pustolovina kod Hausengela na odjelu za oprativni menadžment započela je u rujnu 2015 godine.