Kod Hausengela me najviše iznenadila otvorenost

Stefan Szablewski

Stefan Szablewski

Nakon tri godine poslom uvjetovanih putovanja, života iz kofera i spavanja po hotelima poželio sam posao u blizini svoga prebivališta. Tražio sam dakle napeti posao, koji bi odgovara mojim očekivanjima – zahvaljujući Hausengelu sam ga i pronašao!

Ono što me najviše iznenadilo kod Hausengela? Otvorenost! Ne samo u pogledu na internacionalnu strukturu – Hausengel je poduzeće s podružnicama u sedam europskih zemalja – već i u pogledu moje starosti. Jer za mnoge sam već u godinama u kojima bih mogao biti u prijevremenoj mirovini. Ova otvorenost i spremnost Hausenegela da me zaposli unatoč mojoj starosti, jednako kao i fantastičan prijem kojeg sam imao u očigledno mlađem timu me oduševio.

Prijateljska radna atmosfera kao i jasno definirana područja posla i obaveza su me dovela do toga da mogu reći da rado idem na posao. Kroz svoj rad za Hausenegel dajem mali doprinos pomoći koju pružamo starijima i onima kojima je potrebna skrb, što mi je izuzetno važno.

Hausengel je za mene spremnost pomoći drugima

Magdalena Gärtner
Moja pustolovina kod Hausengela na odjelu za oprativni menadžment započela je u rujnu 2015 godine.

Hausengel je jedan šaroliki internacionalni tim

Gabriella Toth
»Posao iz snova« je za svakoga tko radi u inozemstvu, djelatnost u kojoj aktivno može koristiti svoj materinji jezik. Mogu tvrditi da ja i moje kolege pripadamo sretnicima koji svoj materinji jezik unutar svog posla koriste kao integralni dio istoga: Hausengel je u pravome smislu riječi jedan pravi, internacionalni tim.

Moj posao je jako raznolik i zanimljiv

Maike Shapran
Imam 31 godinu i od 2010 godine radim za Hausengel. Posao je zabavan i kolege su super. Dobro se razumijemo i super smo tim.