Schliessen

Kod Hausengela me najviše iznenadila otvorenost

Stefan Szablewski

Stefan Szablewski

Nakon tri godine poslom uvjetovanih putovanja, života iz kofera i spavanja po hotelima poželio sam posao u blizini svoga prebivališta. Tražio sam dakle napeti posao, koji bi odgovara mojim očekivanjima – zahvaljujući Hausengelu sam ga i pronašao!

Ono što me najviše iznenadilo kod Hausengela? Otvorenost! Ne samo u pogledu na internacionalnu strukturu – Hausengel je poduzeće s podružnicama u sedam europskih zemalja – već i u pogledu moje starosti. Jer za mnoge sam već u godinama u kojima bih mogao biti u prijevremenoj mirovini. Ova otvorenost i spremnost Hausenegela da me zaposli unatoč mojoj starosti, jednako kao i fantastičan prijem kojeg sam imao u očigledno mlađem timu me oduševio.

Prijateljska radna atmosfera kao i jasno definirana područja posla i obaveza su me dovela do toga da mogu reći da rado idem na posao. Kroz svoj rad za Hausenegel dajem mali doprinos pomoći koju pružamo starijima i onima kojima je potrebna skrb, što mi je izuzetno važno.

Ono što me oduševilo na početku naše suradnje, nastavilo me svaki dan iznova oduševljavati!

Marzena Tylman
Radim u telefonskoj centrali Hausengela. Da budem iskrena, to nikada nije bio posao o kojemu sam sanjala. No što ga duže radim, postaje mi jasnije da ovaj posao nikada ne bih zamijenila s nekim drugim. Svaki dan čujem koliko su obitelji i naši njegovatelji zahvalni na podršci koju im pružamo. To je za mene dokaz da naš rad ima smisao. Te riječi hvale su kompliment, ali ujedno i izazov. Ni pod kojim slučajem ne smijemo razočarati ljude koji nam daju svoje povjerenje.

Hausengel je za mene spremnost pomoći drugima

Magdalena Gärtner
Moja pustolovina kod Hausengela na odjelu za oprativni menadžment započela je u rujnu 2015 godine.

Hausengel je jedan šaroliki internacionalni tim

Gabriella Toth
»Posao iz snova« je za svakoga tko radi u inozemstvu, djelatnost u kojoj aktivno može koristiti svoj materinji jezik. Mogu tvrditi da ja i moje kolege pripadamo sretnicima koji svoj materinji jezik unutar svog posla koriste kao integralni dio istoga: Hausengel je u pravome smislu riječi jedan pravi, internacionalni tim.