Moj posao je jako raznolik i zanimljiv

Maike Shapran

Maike Niederhöfer

Imam 31 godinu i od 2010 godine radim za Hausengel. Posao je zabavan i kolege su super. Dobro se razumijemo i super smo tim.

Započela sam kao asistentica gospođe Doris Wenz. Suradnja je bila zabavna i mogla sam puno toga naučiti. S vremenom sam dobivala sve više zadataka uz pomoć kojih sam napredovala kao osoba. Tada su me pitali želim li se prebaciti u odjel za operativni menadžment, kako bih tamo mogla biti savjetodavna podrška  obiteljima. To mi je dalo do znanja da se u mene može imati povjerenja i da su svi zadovoljni mojim dosadašnjim radom.

Moj rad je jako raznolik i zanimljiv. Imam posla s različitim ljudima, situacijama i problemima. Naravno, nije uvijek jednostavno, nekada dođu i teški dani, ali ako pogledam cijelu sliku, ovaj mi posao s ljudima pričinjava radost.

Super mi je što imamo posebne pogodnosti u obliku dodatnog zdravstvenog osiguranja i dodatni treći mirovinski stup.

Kod Hausengela se osjećam ugodno i drago mi je da sam tada dobila poziciju koju imam danas.

Ono što me oduševilo na početku naše suradnje, nastavilo me svaki dan iznova oduševljavati!

Marzena Tylman
Radim u telefonskoj centrali Hausengela. Da budem iskrena, to nikada nije bio posao o kojemu sam sanjala. No što ga duže radim, postaje mi jasnije da ovaj posao nikada ne bih zamijenila s nekim drugim. Svaki dan čujem koliko su obitelji i naši njegovatelji zahvalni na podršci koju im pružamo. To je za mene dokaz da naš rad ima smisao. Te riječi hvale su kompliment, ali ujedno i izazov. Ni pod kojim slučajem ne smijemo razočarati ljude koji nam daju svoje povjerenje.

Kod Hausengela me najviše iznenadila otvorenost

Stefan Szablewski
Nakon tri godine poslom uvjetovanih putovanja, života iz kofera i spavanja po hotelima poželio sam posao u blizini svoga prebivališta. Tražio sam dakle napeti posao, koji bi odgovara mojim očekivanjima – zahvaljujući Hausengelu sam ga i pronašao!

Hausengel je za mene spremnost pomoći drugima

Magdalena Gärtner
Moja pustolovina kod Hausengela na odjelu za oprativni menadžment započela je u rujnu 2015 godine.