Schliessen

Moj posao je jako raznolik i zanimljiv

Maike Shapran

Maike Niederhöfer

Imam 31 godinu i od 2010 godine radim za Hausengel. Posao je zabavan i kolege su super. Dobro se razumijemo i super smo tim.

Započela sam kao asistentica gospođe Doris Wenz. Suradnja je bila zabavna i mogla sam puno toga naučiti. S vremenom sam dobivala sve više zadataka uz pomoć kojih sam napredovala kao osoba. Tada su me pitali želim li se prebaciti u odjel za operativni menadžment, kako bih tamo mogla biti savjetodavna podrška  obiteljima. To mi je dalo do znanja da se u mene može imati povjerenja i da su svi zadovoljni mojim dosadašnjim radom.

Moj rad je jako raznolik i zanimljiv. Imam posla s različitim ljudima, situacijama i problemima. Naravno, nije uvijek jednostavno, nekada dođu i teški dani, ali ako pogledam cijelu sliku, ovaj mi posao s ljudima pričinjava radost.

Super mi je što imamo posebne pogodnosti u obliku dodatnog zdravstvenog osiguranja i dodatni treći mirovinski stup.

Kod Hausengela se osjećam ugodno i drago mi je da sam tada dobila poziciju koju imam danas.

Kada sam počela raditi za Hausengel se sve promijenilo

Marta Janiak
Može li posao biti intenzivan, napet, ali istovremeno smislen i motivirajuć? Može li zauzeti veći dio dana, ali svejedno ostaviti dovoljno prostora za privatni život? Mora li posao izričito označavati obavljanje postavljenih zadataka ili može pridonositi da radni dan oblikujemo i ispunimo samodisciplinom, odgovornošću, savjesnošću i vlastitom osobnosti? I još kao posljednje – može i posao pričinjavati sreću i zadovoljstvo? Nikada prije nisam na sva ova pitanja mogla odgovoriti s „da“. Sve se promijenilo kada sam pronašla posao kod Hausengela.

Ono što me oduševilo na početku naše suradnje, nastavilo me svaki dan iznova oduševljavati!

Marzena Tylman
Radim u telefonskoj centrali Hausengela. Da budem iskrena, to nikada nije bio posao o kojemu sam sanjala. No što ga duže radim, postaje mi jasnije da ovaj posao nikada ne bih zamijenila s nekim drugim. Svaki dan čujem koliko su obitelji i naši njegovatelji zahvalni na podršci koju im pružamo. To je za mene dokaz da naš rad ima smisao. Te riječi hvale su kompliment, ali ujedno i izazov. Ni pod kojim slučajem ne smijemo razočarati ljude koji nam daju svoje povjerenje.

Kod Hausengela me najviše iznenadila otvorenost

Stefan Szablewski
Nakon tri godine poslom uvjetovanih putovanja, života iz kofera i spavanja po hotelima poželio sam posao u blizini svoga prebivališta. Tražio sam dakle napeti posao, koji bi odgovara mojim očekivanjima – zahvaljujući Hausengelu sam ga i pronašao!