Schliessen
Schliessen

Moj posao je jako raznolik i zanimljiv

Maike Shapran

Maike Niederhöfer

Imam 31 godinu i od 2010 godine radim za Hausengel. Posao je zabavan i kolege su super. Dobro se razumijemo i super smo tim.

Započela sam kao asistentica gospođe Doris Wenz. Suradnja je bila zabavna i mogla sam puno toga naučiti. S vremenom sam dobivala sve više zadataka uz pomoć kojih sam napredovala kao osoba. Tada su me pitali želim li se prebaciti u odjel za operativni menadžment, kako bih tamo mogla biti savjetodavna podrška  obiteljima. To mi je dalo do znanja da se u mene može imati povjerenja i da su svi zadovoljni mojim dosadašnjim radom.

Moj rad je jako raznolik i zanimljiv. Imam posla s različitim ljudima, situacijama i problemima. Naravno, nije uvijek jednostavno, nekada dođu i teški dani, ali ako pogledam cijelu sliku, ovaj mi posao s ljudima pričinjava radost.

Super mi je što imamo posebne pogodnosti u obliku dodatnog zdravstvenog osiguranja i dodatni treći mirovinski stup.

Kod Hausengela se osjećam ugodno i drago mi je da sam tada dobila poziciju koju imam danas.

Kod Hausengela me najviše iznenadila otvorenost

Stefan Szablewski
Nakon tri godine poslom uvjetovanih putovanja, života iz kofera i spavanja po hotelima poželio sam posao u blizini svoga prebivališta. Tražio sam dakle napeti posao, koji bi odgovara mojim očekivanjima – zahvaljujući Hausengelu sam ga i pronašao!

Hausengel je za mene spremnost pomoći drugima

Magdalena Gärtner
Moja pustolovina kod Hausengela na odjelu za oprativni menadžment započela je u rujnu 2015 godine.

Hausengel je jedan šaroliki internacionalni tim

Gabriella Toth
»Posao iz snova« je za svakoga tko radi u inozemstvu, djelatnost u kojoj aktivno može koristiti svoj materinji jezik. Mogu tvrditi da ja i moje kolege pripadamo sretnicima koji svoj materinji jezik unutar svog posla koriste kao integralni dio istoga: Hausengel je u pravome smislu riječi jedan pravi, internacionalni tim.