<
Schliessen
Schliessen

Nekome male stvari znače puno

Ankica Huzjak, Koprivnica

Hausengel Ankica Huzjak

Duži vremenski period radila sam u domu za starije i nemoćne i tu se razvila posebna veza između jedne štićenice i mene. To je za meine bilo jedno jako lijepo iskustvo.

Kada sam se odlučila ići raditi u Njemačku kao njegovateljica tražila sam pouzdanu agenciju, pretraživala sam na Internetu/Facebook-u, našla sam Hausengel. Kontaktirala  sam  ih kako bi saznala detaljnije informacije i nisam požalila.

Od lipnja 2019. Radim u Njemačkoj i surađujem s agencijom Hausengel i jako sam zadovoljna ukupnim iskustvom suradnje. Od početka sam u istoj obitelji dakle imam iskustvo samo s njima.

Naravno da u početku uvijek postoji malo napetosti i nepovjerenja, ali što duže provodite vrijeme s obitelji, to više nestaje i navikavate se jedni na druge. Zajednički život postaje bolji, a često se razvije jaka i lijepa veza. Baš me veseli kada vidim da nekom sitnicom osobi mogu izmamiti osmijeh na lice, osjećam se kao da sam napravila nešto najljepše na svijetu.

Posebno sam sretna kada vidim da me obitelj u kojoj radim cijeni i kada sve probleme rješavamo zajedno i uvijek smo podrška jedni drugima, onda je zajednički život olakšan. U takvim slučajevima briga o starijim osobama postaje puno je lakša.

Nekome male stvari znače puno

Odlučila sam se surađivati s agencijom Hausengel jer su agenti u Hausengelu vrlo profesionalni. Na njih se uvijek mogu osloniti i svaki problem rješavamo zajedno. U početku sam imala nejasnoća, ali su mi agenti iz Hausengela uvijek sve detaljno i strpljivo objasnili i dali mi dragocjene savjete. Mogu samo pohvaliti rad agenata u Hausengelu. Jako sam zahvalna na pozitivnom iskustvu.

Što se tiče ostalih stvari koje mi se sviđaju u radu s Hausengelom, naglasak bih stavila na brigu o zdravlju njegovateljica, jer ipak je zdravlje najvažnija stvar u životu. Također mi se sviđa mogućnost pregovaranja oko dnevnice.

Važno je naglasiti da se u suradnji s agencijom Hausengel osjećam zaštićeno jer sam od Hausengel agencije uvijek dobivala samo podršku. Jako sam zahvalna na tome i od srca bih preporučila agenciju Hausengel svakome tko se odluči baviti ovim poslom.

 

Moje iskustvo s agencijom Hausengel

Mirjana Letica
Većinu svog života radila sam u drugoj branši. Stjecajem životnih okolnosti našla sam se u njegovateljstvu i zavoljela ovaj posao.
Surađivala sam s drugom agencijom koja je bila izuzetno neprofesionalna u radu, nisam bila zadovoljna suradnjom i krenula sam se raspitivati i tražiti novu agenciju.
Prijateljica koja je surađivala s agencijom Hausengel bila je puna hvale za njihov rad. Njoj vjerujem, inače takve preporuke preferiram , kad netko već ima direktno iskustvo s nekom agencijom.

Kada se jedna vrata u životu zatvore, otvore se druga još bolja

Lidia Szavin
Prije dosta godina dogdila mi se zaista teška situacija u životu, ostala sam bez stalnog zaposlenja. Činilo mi se da nemam izlaza. No iz vlastite kože se ne može. Shvatila sam da imam mogućnost izdići se iznad situacije ili potonuti.
Već sam imala neko životno iskustvo i znala sam da mi više nije cilj samo zaraditi, nego sam željela da posao ima i neki viši cilj i svrhu. Koja bi bila u skladu s mojim karakterom i načinom funkcioniranja u životu. Do tada sam radila razne poslove ali ni jednom nisam našla neki dublji smisao. Bila sam svjesna da želim human posao, željela sam nekome pomoći, željela sam da moje prisustvo u nečijem životu čini razliku.
U prošlosti sam njegovala vlastite roditelje i bila izuzetno ponosna na to što sam bila uz njih u tom delikatnom i osjetljivom razdoblju života, kada im je pomoć bila najpotrebnija.
Shvatila sam da je to ono što želim pokušati raditi u budućnosti.

Kako sam otkrila svoju životnu misiju

Milica Buric
Za agenciju Hausengel čula sam od svoje prijateljice koja je godinama primatelj franšize agencije Hausengel. Već godinama samo hvali agenciju Hausengel. Uvijek je govorila da bolje suradnike u životu nije imala. Naglasila je da kada se pojave problemi, savjetnice u agenciji Hausengel odmah pokušavaju riješiti problem što je brže moguće. Pomislila sam, zašto ne? Ako ne pokušam, nikad neću saznati kakav je to posao. Također imam priliku zaraditi i imam dovoljno slobode odlučiti kada ću prihvatiti novi radni nalog, a kada ne.