Nekome male stvari znače puno

Ankica Huzjak, Koprivnica

Hausengel Ankica Huzjak

Duži vremenski period radila sam u domu za starije i nemoćne i tu se razvila posebna veza između jedne štićenice i mene. To je za meine bilo jedno jako lijepo iskustvo.

Kada sam se odlučila ići raditi u Njemačku kao njegovateljica tražila sam pouzdanu agenciju, pretraživala sam na Internetu/Facebook-u, našla sam Hausengel. Kontaktirala  sam  ih kako bi saznala detaljnije informacije i nisam požalila.

Od lipnja 2019. Radim u Njemačkoj i surađujem s agencijom Hausengel i jako sam zadovoljna ukupnim iskustvom suradnje. Od početka sam u istoj obitelji dakle imam iskustvo samo s njima.

Naravno da u početku uvijek postoji malo napetosti i nepovjerenja, ali što duže provodite vrijeme s obitelji, to više nestaje i navikavate se jedni na druge. Zajednički život postaje bolji, a često se razvije jaka i lijepa veza. Baš me veseli kada vidim da nekom sitnicom osobi mogu izmamiti osmijeh na lice, osjećam se kao da sam napravila nešto najljepše na svijetu.

Posebno sam sretna kada vidim da me obitelj u kojoj radim cijeni i kada sve probleme rješavamo zajedno i uvijek smo podrška jedni drugima, onda je zajednički život olakšan. U takvim slučajevima briga o starijim osobama postaje puno je lakša.

Nekome male stvari znače puno

Odlučila sam se surađivati s agencijom Hausengel jer su agenti u Hausengelu vrlo profesionalni. Na njih se uvijek mogu osloniti i svaki problem rješavamo zajedno. U početku sam imala nejasnoća, ali su mi agenti iz Hausengela uvijek sve detaljno i strpljivo objasnili i dali mi dragocjene savjete. Mogu samo pohvaliti rad agenata u Hausengelu. Jako sam zahvalna na pozitivnom iskustvu.

Što se tiče ostalih stvari koje mi se sviđaju u radu s Hausengelom, naglasak bih stavila na brigu o zdravlju njegovateljica, jer ipak je zdravlje najvažnija stvar u životu. Također mi se sviđa mogućnost pregovaranja oko dnevnice.

Važno je naglasiti da se u suradnji s agencijom Hausengel osjećam zaštićeno jer sam od Hausengel agencije uvijek dobivala samo podršku. Jako sam zahvalna na tome i od srca bih preporučila agenciju Hausengel svakome tko se odluči baviti ovim poslom.

 

Na krilima kućnih anđela

Slađana Zečević, Sid
Zbog vlastiti okolnosti sam se odlučila krenuti njegovateljskim putem i započeti novu životnu avanturu na području 24-satne njege. No, odakle početi? Prvi korak bio je pronalazak pouzdane agencije, koja stoji za svojih suradnika i pruža im svakodnevnu podršku. Na preporuku svoje sestre sam počela istraživati detalje o agenciji za posredovanje njegovateljima po imenu Hausenegl. Kao što je i za pretpostaviti, donošenje odluke o ovakvom obliku posla zahtjeva predanost i ozbiljnost jer mi je cilj bio raditi na zadovoljstvo svih uključenih strana, a to je agencija, obitelj, a naravno i ja! Istražujući po internetu sam pronalazila samo pozitivne komentare o agenciji, a ujedno sam i vidjela kako je mnoštvo njegovateljica nezadovoljno radom drugih agencija, što mi je samo pojačalo sigurnost i dodatno me ohrabrilo prilikom odabira Hausengela jer za tu agenciju nisam pronašla niti jedan negativni komentar.

Rad s Hausengelom pruža mi sigurnost

Zofia Machoń, Poljska
Gospođa Zofia Machon radila je nekada u slastičarnici u rodnom gradu Lubartowu. U današnje vrijeme pruža pomoć starijim osobama u Njemačkoj na način da se o njima brine u poznatom kućnom okruženju. Njena priča dokazuje da svaka situacija koja se čini teškom ima svoje čokoladne strane. Treba imati samo odgovarajući pregled.

Suradnja sa Hausengelom daje mi osjećaj stabilnosti

Dorota Kolbuch, Poljska
Gospođa Dorota Kolbuch u svojoj je poslovnoj karijeri prihvaćala različite izazove. Dugi niz godina radila je u banci, gdje je zauzimala visoku poziciju. Na posljetku je poželjela testirati vlastitu snagu i počela je voditi vlastiti obrt u Poljskoj. Jednoga je dana na internetu naišla na informacije o agenciji Hausengel. Naša firma potaknula je povjerenje i iako gospođa Dorota u to vrijeme nije govorila njemački jezik, odlučila je prihvatiti posao njegovateljice u Njemačkoj.