Schliessen
Schliessen

Ono što me oduševilo na početku naše suradnje, nastavilo me svaki dan iznova oduševljavati!

Marzena Tylman

Marzena Ławniczak

Radim u telefonskoj centrali Hausengela. Da budem iskrena, to nikada nije bio posao o kojemu sam sanjala. No što ga duže radim, postaje mi jasnije da ovaj posao nikada ne bih zamijenila s nekim drugim. Svaki dan čujem koliko su obitelji i naši njegovatelji zahvalni na podršci koju im pružamo. To je za mene dokaz da naš rad ima smisao. Te riječi hvale su kompliment, ali ujedno i izazov. Ni pod kojim slučajem ne smijemo razočarati ljude koji nam daju svoje povjerenje.

Cijenim svoj posao iz razloga što pružam izravnu podršku našim suradnicima i što sam na taj način u konstantnom kontaktu sa svojim kolegama i kolegicama. To za mene ima veliki značaj jer pretežno radim  „Home-Office“. Mogućnost rada u „Home-officeu“ mi je spontano ponuđena od mog šefa, kada je primijetio da imam problema s putovanjima na posao. Taj osjećaj za druge me je jako iznenadio jer sam uvjerenja da ne postoji puno poslodavaca koji bi na taj način izlazili u susret radnicima.

Unutar prošlih 8 godina moje suradnje s Hausengelovim uredom u Poznanu se mnogo toga promijenilo. Kada sam započela svoju avanturu u Hausengelu se ured u Poznanu sastojao od samo 3 djelatnika. I to vrijeme je bilo prekrasno. U međuvremenu su moji radni kolege postali moje srodne duše. Tko je mogao zamisliti da se i na radnom mjestu može pronaći sreća? Kod Hausengela je to moguće, Trenutno nam se tim sastoji od 25 djelatnika, a rastemo iz dana u dan. Bavimo se mnoštvom novih projekata.

Na ovome mjestu želim iskazati svoje zahvale i pohvaliti poljsku upravu Hausengela, odnosno gospodina Piotra Glowackog. Zahvaljujući njegovom zalagnju, njegovoj kreativnosti i njegovom interesu za nove stvari, Hausengel Poljska stalno raste i napreduje. Ne želim zvučati sentimentalno, ali moram iskoristiti ovu priliku i još jednom izraziti zahvale: „Hvala, Hausengel! Hvala ti, Piotre!“

Ono što me oduševilo na početku naše suradnje me nastavilo svaki dan iznova oduševljavati jer Hausengel nije samo još jedna agencija za posredovanje njegovateljima. Hausenegel je puno više od toga – jedna skupina ljudi koja drugima čini dobro i to već godinama i radi. Hausengelovu misao vodilju – da osobama kojima je potrebna skrb njihove životne trenutke učinimo što ljepšima, na način da im pružimo njegu u njima poznatim okruženjima – živimo u praksi!

Kada sam počela raditi za Hausengel se sve promijenilo

Marta Janiak
Može li posao biti intenzivan, napet, ali istovremeno smislen i motivirajuć? Može li zauzeti veći dio dana, ali svejedno ostaviti dovoljno prostora za privatni život? Mora li posao izričito označavati obavljanje postavljenih zadataka ili može pridonositi da radni dan oblikujemo i ispunimo samodisciplinom, odgovornošću, savjesnošću i vlastitom osobnosti? I još kao posljednje – može i posao pričinjavati sreću i zadovoljstvo? Nikada prije nisam na sva ova pitanja mogla odgovoriti s „da“. Sve se promijenilo kada sam pronašla posao kod Hausengela.

Kod Hausengela me najviše iznenadila otvorenost

Stefan Szablewski
Nakon tri godine poslom uvjetovanih putovanja, života iz kofera i spavanja po hotelima poželio sam posao u blizini svoga prebivališta. Tražio sam dakle napeti posao, koji bi odgovara mojim očekivanjima – zahvaljujući Hausengelu sam ga i pronašao!

Hausengel je za mene spremnost pomoći drugima

Magdalena Gärtner
Moja pustolovina kod Hausengela na odjelu za oprativni menadžment započela je u rujnu 2015 godine.