<
Schliessen
Schliessen

Stvari su vrlo jednostevne, ja sam zadovoljna!

Ljubica Grlic

Bit ću kratka i jasna, stvari su vrlo jednostavne, kad sam zadovoljna zadovoljna sam!

Za agenciju Hausengel sam saznala iz medija i sa socijalnih mreža, vidjela sam jako lijepe komentare njihovih suradnica i to mi je bilo dovoljno kako bih se javila na kontakt telefon agencije Hausengel.

Ja sam jednostavna i ne kompliciram ali imam svoj stavove i zahtjeve. Zato sam uvijek puno više vjerovala komentarima koje na socijalnim mrežama ostavljaju žene koje surađuju s agencijom nego objavama same agencije. U slučaju agencije Hausengel su komentari njihovih suradnica bili jako lijepi. Njihovi suradnici su hvalili profesionalan pristup radu, pravovremeno javljanje na telefonske pozive i brzo i efikasno rješavanje problema kada nastanu. Te ljubaznost i uslužnost agentica. Najbolja preporuka su zadovoljni suradnici. Meni je to bilo sasvim dovoljno i javila sam se agencji Hausengel. Najbolja preporuka su zadovoljni suradnici, ja osobno uvijek više vjerujem osobnom iskustvu nego nekim reklamama. 

Od agencije očekujem da me prati u mom radu, da mi bude podrška u svim situacijama kada za tim postoji potreba. Zato sam se javila agencji koju su njeni suradnici hvalili. I nakon višemjesečne suradnje mogu samo potvrditi kako sam suradnjom s agencijom Hausengel izuzetno zadovoljna. Sva moja očekivanja su ispunjena.

Od samog starta je sve teklo brzo i efikasno bez puno kompliciranja. Preko internet obrasca sam ostavila svoje podatke. U kratkom vremenu su me kontaktirali iz agencije. U telefonskom razgovoru su mi detaljno objasnili uvjete suradnje koji su meni bili apsolutno prihvatljivi. Odmah sam napravila profil. Sviđa mi se što je komunikacija od starta bila realna i normalna, vidjelo se da pričaju na temelju iskustva, ali i da svom poslu pristupaju vrlo profesionalno. Na sva moja pitanja sam dobila vrlo jasne odgovore. Tu sam već vidjela razliku u odnosu na neke druge agencije, imala sam dojam da su iskreni i da neće obećati ono što ne mogu ispuniti. Sve što mi je prezentirano u uvodnom razgovoru na temelju iskustva mogu samo potvrditi.

Njihov poslovni model je nešto drugačiji, u startu sam imala dosta pitanja. Iskreno, bila sam skeptična oko toga. No agenti su mi sve lijepo objasnili i ja sam se odlučila pokušati raditi na taj način. Imam već neko životno iskustvo i godine i uvjerila sam se u to da moram probati.

Ako ne probam nešto novo neću ni znati, unatoč svim tuđim iskustvima.

Sada mi je njihov poslovni model izvrstan. Pruža razinu slobode koju nikada do sada nisam imala. Nikada u životu nisam mogla ni utjecati na zaradu a kamoli sama odlučivati o visini dnevnice koju zaradujem, od toga je još zanimljivija informacija da radne naloge odrađujem samo onda kada ja to želim i kada mogu uskladiti sa svojim privatnim obavezama.

Sa zaradom sam izuzetno zadovoljna,a sloboda odlučivanja mi je najbitnija.

Uz sve gore navedeno naglasila bih da mi je strašno važno što sama biram pacjenta kod kojega ću odraditi radni nalog. Isto tako biram i dio Njemačke u kojem ću odrađivati radne naloge, čak i po tom pitanju mi se prilagođavaju ponude u agencji Hausengel.

Osjećam se u cijelosti zbrinuta u suradnji s agencijom Hausengel. Oni brinu o svemu, na meni je da radni nalog korektno odradim, što se i trudim na svakom radnom zadatku.

Mislim da u tome i uspjevam, jer su moji klijenti zadovoljni. To je onda win-win situacija za sve sudionike.

Moj savjet ženicama koje nisu zadovoljne sa svojim radnim mjestom u domovini ili smatraju da nisu dovoljno plaćene i razmišljaju o promjeni bio bi: „Nemojte mi vjerovati na riječ, javite se i uvjerite sami! Jer ni ja nisam vjerovala na riječ  nego sam se odvažila i ostvarila izvrsnu suradnju s agencijom Hausengel”.

Moje iskustvo s agencijom Hausengel

Mirjana Letica
Većinu svog života radila sam u drugoj branši. Stjecajem životnih okolnosti našla sam se u njegovateljstvu i zavoljela ovaj posao.
Surađivala sam s drugom agencijom koja je bila izuzetno neprofesionalna u radu, nisam bila zadovoljna suradnjom i krenula sam se raspitivati i tražiti novu agenciju.
Prijateljica koja je surađivala s agencijom Hausengel bila je puna hvale za njihov rad. Njoj vjerujem, inače takve preporuke preferiram , kad netko već ima direktno iskustvo s nekom agencijom.

Kada se jedna vrata u životu zatvore, otvore se druga još bolja

Lidia Szavin
Prije dosta godina dogdila mi se zaista teška situacija u životu, ostala sam bez stalnog zaposlenja. Činilo mi se da nemam izlaza. No iz vlastite kože se ne može. Shvatila sam da imam mogućnost izdići se iznad situacije ili potonuti.
Već sam imala neko životno iskustvo i znala sam da mi više nije cilj samo zaraditi, nego sam željela da posao ima i neki viši cilj i svrhu. Koja bi bila u skladu s mojim karakterom i načinom funkcioniranja u životu. Do tada sam radila razne poslove ali ni jednom nisam našla neki dublji smisao. Bila sam svjesna da želim human posao, željela sam nekome pomoći, željela sam da moje prisustvo u nečijem životu čini razliku.
U prošlosti sam njegovala vlastite roditelje i bila izuzetno ponosna na to što sam bila uz njih u tom delikatnom i osjetljivom razdoblju života, kada im je pomoć bila najpotrebnija.
Shvatila sam da je to ono što želim pokušati raditi u budućnosti.

Kako sam otkrila svoju životnu misiju

Milica Buric
Za agenciju Hausengel čula sam od svoje prijateljice koja je godinama primatelj franšize agencije Hausengel. Već godinama samo hvali agenciju Hausengel. Uvijek je govorila da bolje suradnike u životu nije imala. Naglasila je da kada se pojave problemi, savjetnice u agenciji Hausengel odmah pokušavaju riješiti problem što je brže moguće. Pomislila sam, zašto ne? Ako ne pokušam, nikad neću saznati kakav je to posao. Također imam priliku zaraditi i imam dovoljno slobode odlučiti kada ću prihvatiti novi radni nalog, a kada ne.