Filozofija

Ljudskost, suosjećanje, poštovanje, ljubav prema bližnjem, spremnost pomoći, sposobnost uživljavanja i ekonomičnost. Te osnove i ciljevi tvore idealne temelje našeg poslovanja i utemeljuju stručne osnove za naš svakodnevni rad.

„Njega osoba u Njemačkoj kojima je potrebna njega, te provedba temeljnog načela „ambulantno prije stacionarnog“ je jedan od najvećih izazova za naše društvo. Njega u vlastitom domu u sprezi s pouzdanim, iskusnim i obrazovanim njegovateljima je rješenje i budućnost takve vrste njege. Naš cilj je osobama kojima je doista i potrebna takva njega i skrb, istu načiniti dijelom njihove svakodnevice, te im omogućiti da i dalje nastave živjeti u svom uobičajenom okruženju. Mi smo tu za Vas, razgovarajte s nama.“

Hausengel usluge njege GmbH je njemačko obiteljsko poduzeće sa sjedištem u Ebsdorfergrund-Heskem, u središtu Hessena. Vrlo nam je važno da su svi Hausengel njegovatelji prijavljeni u Njemačkoj i da imaju njemačko zdravstveno osiguranje i obrtničko osiguranje od odgovornosti. To jamčimo Vama i našim njegovateljima.


Slika za iniciranje preuzimanja