Brzi test na koronu Brzi test na koronu

Pregled naše poduzetničke strukture i našeg sudjelovanja

Sva poduzeća unutar našeg Holdinga, kao i većina projekata koje provodimo u fokusu imaju područje ambulantne i stacionarne njege starijih. Uz stručnu medicinsku njegu, ovdje ubrajamo i skrb u kućnom okruženju (tzv. »24-satna njega«), prateće usluge, kao i ponude nekretnina u ovoj branši. Kroz usko povezanu pratnju svih naših usluga možemo pridonjeti aktivnoj izmjeni iskustava.

Ambulantna stručna njega

Ambulantna stručna njega za obitelji

U dioničkom društvu Hausengel organiziramo ambulantnu kućnu njegu, kako bi održali razinu individualnosti i osobnog samoodređenja onih kojima je potrebna njega.

Na našim lokacijama u Marburgu, Mainzu, Reiskirchenu, Wiesbadenu, Dauphetalu (Hessen), Münchenu (Bavarska) i Düsseldorfu, Hausengel nudi besplatno savjetovanje za svoje usluge u obliku skrbi, liječenja i temeljne njege te Vam stoji na raspolaganju kao kontakt partner za sve osobe koje su uključene u proces njege. Izvan ovih dvanaest lokacija, naše usluge možemo osigurati i kroz svoje partnere. Jednostavno nam se obratite i pitajte imamo li svoje partnere u Vašem okruženju.

Opieka domowa

Skrb u kućnom okruženju

Cilj nam je da osobe kojima je potrebna njega što duži vremenski period mogu provesti u njihovom poznatom kućnom okruženju. Prema krilatici »u potpunosti zbrinuti« od 2005 godine unutar svoje osnovne djelatnosti nudimo i skrb u kućnom okruženju (tzv.»24-satna skrb«) i to zu pomoć obučenih, certificiranih istočnoeuropskih njegovatelja.

Sve njegovatelje koji su preko nas poslani, upoznali smo te ih kroz našu Hausengel akademiju temeljito pripremili i obučili za zahtjevan zadatak njege u kućnom okruženju.

Posredovanje osobljem – Hausengel international

Posredovanje osobljem – Hausengel international

Na području 24-satne skrbi specijalizirani smo od 2005 godine. Imamo iskustva u regrutaciji i zapošljavanju njegovateljica za izvršavanje točno određenih naloga. Od početka 2017 godine smo to znanje prenosili i na druge branše.

Pružamo usluge zapošljavanja, a pri tome biramo najbolje zaposlenike na tržištu. Nudimo usluge koje su prilagođene našim klijentima za vrijeme trajanja i nakon procesa njege. Imamo podružnice u Poljskoj, Rumunjskoj, Hrvatskoj, Bugarskoj, Litvi i Mađarskoj, tako da smo u mogućnosti provjeriti kvalifikacije naših njegovatelja i osigurati komunikaciju bez obzira na moguće jezićne barijere. Realizirali smo projekte na području skrbi, logistike i prometa. Trenutno imamo oko 25.000 kanditata za posao, a godišnje posredujemo u provedbi 10.000 radnih naloga.

Generacijski park - Hausengel Immobilien GmbH & Co.KG

Generacijski park – Hausengel Immobilien GmbH & Co. KG

Generacijski park ne spaja samo mlade i starije, već pridonosi i demografskom razvoju, prema kojemu se mijenja i prostor za slobodno kretanje ljudi kojima su potrebna kolica, kao i prostor za život. Preduvjet: zajednice i privatne osobe moraju razviti nove koncepte za život  starosti.

Die Hausengel Immobilien GmbH & Co. KG osnovana je s ciljem projektiranja takvih ideja: prvo kao pilot projekte koji će se provoditi na centralnoj lokaciji Hausengela u Heskemu. Kroz podršku zajednice Ebsdorfergrund nastaje generacijski park za starije, s kućama koje nemaju prepreke kao i više obiteljskih kuća za mlade obitelji s različitim infrastrukturama, kao npr. kafićem za starije, dnevni centar za njegu, centrom za susrete koji sadrži lokaciju za održavanje različitih manifestacija, kao i parkiralištu sličnom vanjskom prostoru u sredini kompleksa, koji služi za igru i odmor.

Pojedine nekretnine će biti prodavane ili iznajmljivane starijima i mlađima na odgovornost  Hausengel Immobilien GmbH & Co. KG Tako nastaje moderan oblik suživota starijih i mlađih.