Brzi test na koronu Brzi test na koronu

Hausengel kao poslodavac

Zašto Hausenegel? Jer su nama najvažniji ljudi!

Ljudi odražavaju karakter poduzeća. Iz toga razloga nam je važno da se naši djelatnici dobro osjećaju i da se mogu razvijati, bilo da tek započinju svoju karijeru ili da su već duže vrijeme aktivni u poslovnom svijetu. Mi Vam nudimo raznolike djelatnosti, mogućnosti za razvoj i različite vrijednosti unutar internacionalnog orijentiranog poduzeća.

Naša snaga kao poslodavac

U Hausengelu živimo komunikacijsku kulturu. Pri tome su naši zahtjevi, stvaranje jedne povjerljive radne atmosfere unutar koje se naši suradnici, nevezano za njihovu djelatnost i poziciju unutar poduzeća, mogu susresti s priznanjem i konstruktivnom kritikom. Kroz iskreni i kooperativni stil vodstva implementiramo naše suradnike u sve važne odluke.

Hausengel suradnici
Simon Wenz

Individualno promoviranje kao prilika za razvoj

Motivirani i obrazovani suradnici su naš najvažniji kapital. Kroz priznanje individualnih kompetencija naših suradnika, kao i kroz prenošenje odgovornosti na njih, unaprijeđujemo njihovu samoinicijativu kao i osobni i poslovni razvoj. Naše vodeće snage u svojim timovima potiču odgovornost za svoju radnu djelatnost, kao i za cjelokupno poduzeće.

Kroz budućnosti okrenuto planiranje, kao i kroz poslovni razvoj i nadogradnju, osiguravamo kompetencije naših suradnika i omogućujemo visoki standard kvalitete našeg poslovnog djelovanja. Kroz školovanja i komunikaciju održavamo i unaprijeđujemo zadovoljstvo i motiviranost.

Mi timski rad smatramo temeljem uspješnog poslovanja jer on omogućuje jednu harmoničnu i kolegijalnu suradnju koja nadilazi i poslovnu djelatnost – u Hausenegel podružnicama u tu- i inozemstvu.

Kada sam počela raditi za Hausengel se sve promijenilo

Marta Janiak
Može li posao biti intenzivan, napet, ali istovremeno smislen i motivirajuć? Može li zauzeti veći dio dana, ali svejedno ostaviti dovoljno prostora za privatni život? Mora li posao izričito označavati obavljanje postavljenih zadataka ili može pridonositi da radni dan oblikujemo i ispunimo samodisciplinom, odgovornošću, savjesnošću i vlastitom osobnosti? I još kao posljednje – može i posao pričinjavati sreću i zadovoljstvo? Nikada prije nisam na sva ova pitanja mogla odgovoriti s „da“. Sve se promijenilo kada sam pronašla posao kod Hausengela.

Ono što me oduševilo na početku naše suradnje, nastavilo me svaki dan iznova oduševljavati!

Marzena Tylman
Radim u telefonskoj centrali Hausengela. Da budem iskrena, to nikada nije bio posao o kojemu sam sanjala. No što ga duže radim, postaje mi jasnije da ovaj posao nikada ne bih zamijenila s nekim drugim. Svaki dan čujem koliko su obitelji i naši njegovatelji zahvalni na podršci koju im pružamo. To je za mene dokaz da naš rad ima smisao. Te riječi hvale su kompliment, ali ujedno i izazov. Ni pod kojim slučajem ne smijemo razočarati ljude koji nam daju svoje povjerenje.

Kod Hausengela me najviše iznenadila otvorenost

Stefan Szablewski
Nakon tri godine poslom uvjetovanih putovanja, života iz kofera i spavanja po hotelima poželio sam posao u blizini svoga prebivališta. Tražio sam dakle napeti posao, koji bi odgovara mojim očekivanjima – zahvaljujući Hausengelu sam ga i pronašao!

Hausengel je za mene spremnost pomoći drugima

Magdalena Gärtner
Moja pustolovina kod Hausengela na odjelu za oprativni menadžment započela je u rujnu 2015 godine.

Hausengel je jedan šaroliki internacionalni tim

Gabriella Toth
»Posao iz snova« je za svakoga tko radi u inozemstvu, djelatnost u kojoj aktivno može koristiti svoj materinji jezik. Mogu tvrditi da ja i moje kolege pripadamo sretnicima koji svoj materinji jezik unutar svog posla koriste kao integralni dio istoga: Hausengel je u pravome smislu riječi jedan pravi, internacionalni tim.

Moj posao je jako raznolik i zanimljiv

Maike Shapran
Imam 31 godinu i od 2010 godine radim za Hausengel. Posao je zabavan i kolege su super. Dobro se razumijemo i super smo tim.
Ravna organizacija Ravna organizacija
Home office Home office
Psi u uredu Psi u uredu
Kava i napitci Kava i napitci
Voće Voće
Popusti za zaposlenike Popusti za zaposlenike
Školovanje za zaposlenike Školovanje za zaposlenike
Dodatno zdravstveno osiguranje Dodatno zdravstveno osiguranje