<
Schliessen
Schliessen
headerImages.0.alternative

Hausengel kao poslodavac

Zašto Hausenegel? Jer su nama najvažniji ljudi!

Ljudi odražavaju karakter poduzeća. Iz toga razloga nam je važno da se naši djelatnici dobro osjećaju i da se mogu razvijati, bilo da tek započinju svoju karijeru ili da su već duže vrijeme aktivni u poslovnom svijetu. Mi Vam nudimo raznolike djelatnosti, mogućnosti za razvoj i različite vrijednosti unutar internacionalnog orijentiranog poduzeća.

Naša snaga kao poslodavac

U Hausengelu živimo komunikacijsku kulturu. Pri tome su naši zahtjevi, stvaranje jedne povjerljive radne atmosfere unutar koje se naši suradnici, nevezano za njihovu djelatnost i poziciju unutar poduzeća, mogu susresti s priznanjem i konstruktivnom kritikom. Kroz iskreni i kooperativni stil vodstva implementiramo naše suradnike u sve važne odluke.

Hausengel suradnici
Simon Wenz

Individualno promoviranje kao prilika za razvoj

Motivirani i obrazovani suradnici su naš najvažniji kapital. Kroz priznanje individualnih kompetencija naših suradnika, kao i kroz prenošenje odgovornosti na njih, unaprijeđujemo njihovu samoinicijativu kao i osobni i poslovni razvoj. Naše vodeće snage u svojim timovima potiču odgovornost za svoju radnu djelatnost, kao i za cjelokupno poduzeće.

Kroz budućnosti okrenuto planiranje, kao i kroz poslovni razvoj i nadogradnju, osiguravamo kompetencije naših suradnika i omogućujemo visoki standard kvalitete našeg poslovnog djelovanja. Kroz školovanja i komunikaciju održavamo i unaprijeđujemo zadovoljstvo i motiviranost.

Mi timski rad smatramo temeljem uspješnog poslovanja jer on omogućuje jednu harmoničnu i kolegijalnu suradnju koja nadilazi i poslovnu djelatnost – u Hausenegel podružnicama u tu- i inozemstvu.

Kada sam počela raditi za Hausengel se sve promijenilo

Marta Janiak
Može li posao biti intenzivan, napet, ali istovremeno smislen i motivirajuć? Može li zauzeti veći dio dana, ali svejedno ostaviti dovoljno prostora za privatni život? Mora li posao izričito označavati obavljanje postavljenih zadataka ili može pridonositi da radni dan oblikujemo i ispunimo samodisciplinom, odgovornošću, savjesnošću i vlastitom osobnosti? I još kao posljednje – može i posao pričinjavati sreću i zadovoljstvo? Nikada prije nisam na sva ova pitanja mogla odgovoriti s „da“. Sve se promijenilo kada sam pronašla posao kod Hausengela.

Ono što me oduševilo na početku naše suradnje, nastavilo me svaki dan iznova oduševljavati!

Marzena Tylman
Radim u telefonskoj centrali Hausengela. Da budem iskrena, to nikada nije bio posao o kojemu sam sanjala. No što ga duže radim, postaje mi jasnije da ovaj posao nikada ne bih zamijenila s nekim drugim. Svaki dan čujem koliko su obitelji i naši njegovatelji zahvalni na podršci koju im pružamo. To je za mene dokaz da naš rad ima smisao. Te riječi hvale su kompliment, ali ujedno i izazov. Ni pod kojim slučajem ne smijemo razočarati ljude koji nam daju svoje povjerenje.

Kod Hausengela me najviše iznenadila otvorenost

Stefan Szablewski
Nakon tri godine poslom uvjetovanih putovanja, života iz kofera i spavanja po hotelima poželio sam posao u blizini svoga prebivališta. Tražio sam dakle napeti posao, koji bi odgovara mojim očekivanjima – zahvaljujući Hausengelu sam ga i pronašao!

Hausengel je za mene spremnost pomoći drugima

Magdalena Gärtner
Moja pustolovina kod Hausengela na odjelu za oprativni menadžment započela je u rujnu 2015 godine.

Hausengel je jedan šaroliki internacionalni tim

Gabriella Toth
»Posao iz snova« je za svakoga tko radi u inozemstvu, djelatnost u kojoj aktivno može koristiti svoj materinji jezik. Mogu tvrditi da ja i moje kolege pripadamo sretnicima koji svoj materinji jezik unutar svog posla koriste kao integralni dio istoga: Hausengel je u pravome smislu riječi jedan pravi, internacionalni tim.

Moj posao je jako raznolik i zanimljiv

Maike Shapran
Imam 31 godinu i od 2010 godine radim za Hausengel. Posao je zabavan i kolege su super. Dobro se razumijemo i super smo tim.
Ravna organizacija Ravna organizacija
Home office Home office
Psi u uredu Psi u uredu
Kava i napitci Kava i napitci
Voće Voće
Popusti za zaposlenike Popusti za zaposlenike
Školovanje za zaposlenike Školovanje za zaposlenike
Dodatno zdravstveno osiguranje Dodatno zdravstveno osiguranje