<
Schliessen
Schliessen
headerImages.0.alternative

Hausengel Akademija

Fleksibilno učenje putem inovativnih i prilagođenih tečajeva učenja na daljinu

Dokument certifikacije

Za odgovorno i dostojanstveno zbrinjavanje i njegu, obuka njegovatelja jedan je od središnjih kriterija. Da bismo udovoljili našem zahtjevu za jedinstveno visokim standardom kvalitete, uzeli smo u svoje ruke obuku i usavršavanje europskog osoblja za skrb i njegu i osnovali vlastitog pružatelja usavršavanja: Hausengel Akademiju.

Posebno je što je naša akademija otvorena za sve i svatko tko je zainteresiran može biti obrazovan. Možete profitirati s više od 17 godina iskustva s više od 10 000 obučenih sudionika!

Zastave Hausengel-zemalja

Intenzivna obuka

Svi Hausengel-primatelji franšize prolaze intenzivnu obuku u području njege i skrbi. Uz to, akademija im daje komercijalna znanja. Tečajevi se održavaju na poljskom i mađarskom, litvanskom, hrvatskom, bugarskom, rumunjskom i njemačkom jeziku.

Akademija Hausengel je od svog osnivanja već obučila više od 10 000 primatelja franšize. Od 2017. godine naši njegovatelji/ce imaju priliku završiti svu obuku kroz fleksibilan program e-učenja. Inovativno učenje s tabletom, pametnim telefonom ili prijenosnim računalom omogućeno je i tijekom putovanja ili u domovini.

Pored toga, svi zainteresirani mogu biti osposobljeni za "certificiranog/u njegovatelja/icu u kućnom okruženju" (na temelju sadržaja prema §53c SGB XI) i završiti obuku za "njegu u kućnoj zajednici u skladu s člankom § 45b SGB XI".

Hausengel e-učenje
Akademija s certificiranom kvalitetom
»Jedina smo obrazovna ustanova u sektoru koja je odobrena prema smjernicama AZAV-a Savezne agencije za zapošljavanje (Bundesagentur für Arbeit).«
Juliane Bohl, članica uprave
Hausengelovi polaznici tečaja

Jedinstveni standard kvalitete

Osnivanjem Hausengel akademije postavili smo sebi cilj stvaranja veće konkurencije, transparentnosti i poboljšanja kvalitete u obuci radnika u njezi i skrbi. Stoga je i obuka obavezna, tj. nitko ne može postati Hausengel-primatelj franšize, a da prethodno nije sudjelovao u našem programu obuke.

Zahvaljujući dosljednoj obuci naših njegovatelja, možemo osigurati svim pacijentima i njihovim obiteljima jednako visok nivo kvalitete u skrbi i njezi koju pruža Hausengelov/a njegovatelj/ica.

To nas jasno razlikuje od ostalih pružatelja usluga njege koji posluju na tržištu.

Također održavamo naš visoki standard kvalitete na međunarodnim lokacijama, što podupiru brojne suradnje s poznatim školama njege i jezika.

Izdavanje certifikata

Izdavanje certifikata Hausengel-Akademije prema smjernicama AZAV-a Savezne agencije za zapošljavanje (Bundesagentur für Arbeit) pokazuje da to nije samo deklarirani cilj, već proživljena praksa. Od osnivanja akademije uspješno se pridržavamo zadanih smjernica, a time i naše certifikacije prema AZAV i DIN ISO 9001. Imate li pitanja o ponudama naše Hausengel akademije? Onda nas samo kontaktirajte - mi smo tu za Vas telefonom ili osobno!

AZAV-izdavanje certifikata