Tečajevi njemačkog jezika

Kao državno priznatoj akademiji i odobrenoj prema AZAV-smjernicama posebno nam je važno podržati njegovatelje i u jezičnom obrazovanju. Osnovno znanje njemačkog jezika temeljno je za obavljanje zadataka njege u kućnoj zajednici i važan je sastavni dio multi-profesionalne skrbi. Na našim međunarodnim lokacijama akademije težimo sveobuhvatnoj ponudi tečajeva.

U Mađarskoj trenutno surađujemo s mađarskom školom jezika »AN-JU Nyelviskola«, u Litvi s jezičnom školom »Gloria lingua«, u Poljskoj s jezičnom školom »Profi-Lingua« i u Rumunjskoj s jezičkom školom »Centrul de Formare si Certificare Profesionala«. Svaki primatelj franšize Hausengel prima subvenciju od 75 € za tečaj njemačkog jezika.

Učite fleksibilno pomoću naše aplikacije za učenje njemačkog jezika!

Posebno našim njegovateljima iz Istočne Europe nudimo uz našu posebno za Vas razvijenu aplikaciju mogućnost da fleksibilno i neovisno o mjestu radite na Vašem znanju njemačkog jezika. Komunikacija bez prepreka uz korištenje stručnog vokabulara osnovni je preduvjet da se situacija njege pozitivno razvija i doživljava kao uspješna - i za njegovatelja i za pacijenta.

Naša jedinstvena aplikacija za učenje njemačkog jezika približava se pri tome na vrlo razigran način ključnim temama kao što su "njega i skrb u kućnom okruženju". Tako možete svugdje učiti s mobilnim uređajem i potpuno neovisno o lokaciji, vlastitim tempom i opsegom.

Hausengelovi njegovatelji dobivaju jednogodišnju licencu besplatno. Svi ostali zainteresirani licencu mogu kupiti za samo 5 eura mjesečno.

U našem videu za objašnjenje (Erklär-Video) saznat ćete sve o prvim koracima: