<
Schliessen
Schliessen
headerImages.0.alternative

Preporuke naših sudionika

Od travnja 2017. nudimo u suradnji s izdavačkom kućom Springer Medizin Verlag naš program usavršavanja, koje se bazira na e-učenju, na 8 različitih jezika. U međuvremenu je usavršavanje postalo bitan faktor u našem osiguranju kvalitete i važan sastavni dio obuke naših njegovatelja. Otkrijte ovdje kako koncepti e-učenja dolaze do naših sudionika.

To znanje daje mi sigurnost i svi imaju koristi od toga

Hausengelov tečaj e-učenja bio je moj prvi tečaj koji sam položila preko interneta. Ova mi je prilika bila zanimljivo iskustvo i nešto potpuno novo. Sijedeći podatke o postupku (registracija, TAN kôd, itd.) uspjela sam brzo i lako započeti tečaj.

Katalin György (Madžarska)

Naučila sam nove metode liječenja i postupke u slučaju raznih bolesti

Tečaj „Certificiran/a njegovatelj/ica u kućnom okruženju“ koristan je za ljude svih dobnih skupina.

Anna Laskowska (Poljska)

Prednost prilikom prijavljivanja za posao u području skrbi

Sudjelovanje na tečaju „Certificiran/a njegovatelj/ica u kućnom okruženju“ („Opiekun w domowym otoczeniu”) sistematiziralo je moje znanje. Tečaj omogućuje upoznavanje potreba starijih ljudi.

Małgorzata Rusak (Poljska)

Tečaj je besplatan za ljude koji surađuju s Hausengelom

Tečaj proširuje znanje o njezi starijih ljudi kojima je potrebna skrb. Širok raspon medicinskih tema omogućava sustavno širenje znanja.

Kazimierz Klimkiewicz (Poljska)

Unatoč svom dugogodišnjem iskustvu, naučila sam mnogo novih i zanimljivih stvari

Mislim da je tečaj „Certificiran/a njegovatelj/ica u kućnom okruženju“ vrlo dobar, posebno za ljude koji tek počinju kao njegovatelji za starije osobe i žele svoje dužnosti obavljati kako treba.

Emilia Grazyna Kruczyk (Poljska)

Svima mogu samo savjetovati da pohađaju takav tečaj e-učenja

Rado bih željela u nekoliko riječi podijeliti svoja iskustva o tečaju. Pohađala sam nekoliko tečajeva ove vrste u Mađarskoj pa mogu napraviti usporedbu.

Edit Jakabne Bajzak (Madžarska)

Zahvaljujući tečaju, učvrstila sam svoje znanje

Mogu Vam mirne savjesti preporučiti sudjelovanje na Hausengelovom tečaju „Certificiran/a njegovatelj/ica u kućnom okruženju“

Urszula Stefanowska (Poljska)

Obuka je ispunila moja očekivanja

Mogućnost pohađanja tečaja online jako je zgodna. Tečaj omogućuje dopunu i proširivanje postojećih znanja o radu kao njegovatelj/ica. Preporučujem sudjelovanje na tečaju svima koji su zainteresirani za njegu i skrb.

Małgorzata Korczak (Poljska)